Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Λευκάδια 2-1 (photos)

IMG_9060Ούτε τώρα κατάφεραν τα Λευκάδια να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, καθώς ηττήθηκαν στα Γρεβενά από τον τοπικό Πυρσό με 2-1. Η ομάδα του νομού μας πάλεψε αλλά δεν κατόρθωσε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, σε μια γνώριμη έδρα από τις παλαιότερες μονομαχίες στη Δ Εθνική.

Ο Πυρσός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, χάρη σε τέρμα του Σπηλιώτη στο 85′ και ενώ τα Λευκάδια είχαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν λίγο νωρίτερα, όταν το σουτ του Αντώνη Παρσόπουλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αλεξίου.

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ με τον Νίκο Τραυλό (9′), στη συνέχεια όμως οι “κυανόλευκοι” ανέβασαν στροφές και πίεσαν την αντίπαλη άμυνα. Αποτέλεσμα της πίεσης η ισοφάριση από τον Αντώνη Παρσόπουλο στο 36′, μετά από την ωραία ασίστ του Νίκου Σαρίδη.

IMG_9063

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν “γκραν-γκινιόλ” με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη. Αυτός τελικά που πήρε το τρίποντο ήταν ο Πυρσός, στην αποστολή του οποίου βρέθηκαν σήμερα 14 ποδοσφαιριστές, μετά την αποχώρηση αρκετών εξ αυτών το τελευταίο διάστημα.

Δύσκολα τα πράγματα και στην ομάδα των Λευκαδίων, όπου η “αποχώρηση” Κάκογλου όπως είχαμε γράψει σχετικά (μετά από πληροφόρηση από τρεις πηγές – διοικητικό στέλεχος, παίκτες, συγγενικό του πρόσωπο), ήταν τελικά ολιγοήμερη άδεια για προσωπικό θέμα, με τον νεαρό τεχνικό να επιστρέφει σήμερα στην ομάδα όντας κανονικά στον πάγκο. Η αποστολή των “κυανολεύκων” ταξίδεψε σήμερα με ιδιωτικά αυτοκίνητα στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας καθώς δεν στάθηκε δυνατή η ναύλωση λεωφορείου.

Συνθέσεις

Πυρσός Γρεβενών : Αλεξίου, Μπόλλος (46′ Τσιαρσιώτης), Λάλλος Π., Κυριακίδης, Λάλλος Θ., Παπακώστας (64′ Ιωαννίδης), Μπόζιαρης, Τραυλός (77′ Τσιάτσιος), Σπηλιώτης, Δούμας, Χαραλαμπίδης.

Λευκάδια : Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουϊλουλίδης (89′ Παπαδόπουλος Λ.), Νεστορόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιώτας (88′ Φουρκιώτης), Πελεκίδης (60′ Ασλαμπάλογλου), Τάσο, Παρσόπουλος, Σαρίδης, Γκελοσάνι.

περισσότερο ρεπορτάζ στο vatolakkiotis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected