Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης : “Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με…απέλυσε!”

Sania_Aris_610x400Απρόβλεπτες εξελίξεις στη σχέση του Άρη με τον Σανιά, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη βίζα παραμονής του. Δεν τα βρήκαν στο… οικονομικό και ο παίκτης αποχωρεί όπως όλα φαίνεται!

Πώς έχει το θέμα:

1. Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι έγινε συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή, όπου του έγινε γνωστό ότι με βάση την επίσημη ενημέρωση από το Τμήμα Αλλοδαπών, θα πρέπει να μεταβεί είτε στο Παρίσι, είτε στην πατρίδα του, για να εξασφαλίσει τη βίζα και να ξεκινήσει η γραφειοκρατική διαδικασία για βγει το δελτίο του.

2. Οι κίτρινοι υπογράμμισαν ότι του εξασφαλίζουν τα εισιτήρια για τη μετάβασή του, θέτοντας συγκεκριμένα χρονικά όρια για να είναι έγκαιρα πίσω, δίνοντας του νωρίτερα μάλιστα άδεια για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

3. Ο Σανιά ζήτησε να εξοφληθεί τόσο τον Νοέμβριο, όσο και τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια να μεταβεί για το θέμα της βίζας. Πρόκειται για ένα ποσό περίπου 9.400 ευρώ που αφορά τη μισθοδοσία των δυο μηνών (4.700+4.700 ευρώ).

4. Η πλευρά του Άρη διεμήνυσε ότι ήδη έχει καταβάλει στον παίκτη περίπου 28.000 ευρώ (βάσει της συμφωνίας που είχε γίνει με την προηγούμενη τάξη πραγμάτων), χωρίς να έχει παίξει ακόμη, δεν θέλει να «πετάξει» αυτά τα χρήματα (υπολογίζοντας τον παίκτη) και του εγγυάται ότι φέρνοντας τη βίζα θα του καταβάλλει τους δυο αυτούς μήνες, θέλοντας να είναι εξασφαλισμένος 100% ο σύλλογος τόσο στο θέμα το οικονομικό, όσο και στο ότι θα έχει ξεπεραστεί το τυπικό μέρος της συμμετοχής του, τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πόσο θα τραβήξει χρονικά η ιστορία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κίτρινοι εξέφρασαν τα παράπονα τους γιατι ενώ είχε ζητηθεί εδώ και τρεις βδομάδες να φέρει ο Σανιά το διαβατήριο του, εντούτοις το προσκόμισε μόλις πριν μερικές μέρες.

5. Η απάντηση των κίτρινων (ότι θα καταβληθούν τα χρήματα, αφού φέρει τη βίζα) δεν ικανοποίησε τον παίκτη, ο οποίος έθεσε ως απαράβατο όρο για να μεταβεί στο εξωτερικό, την εξόφληση του παραπάνω ποσού των 9.400 ευρώ.

6. Μετά τη συνάντηση των δυο πλευρών δόθηκε η αίσθηση ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής και ότι ο Σανιά θα γίνει παρελθόν πριν γίνει παρόν, αν και έχει ήδη στοιχίσει στον σύλλογο περίπου 28.000 ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να ανεβάζει στο facebook το παρακάτω μήνυμα:

«Bye bye Aris …hey gays i told you after gael nduludu i will be the next.Thanks Galanos to fired me» δηλαδή,   «Αντίο Αρης. Σας είπα μετά τον Γκαέλ Νλουτνούλου θα είμαι ο επόμενος. Ευχαριστώ τον Γιώργο Γαλανό που με απέλυσε…».

Τι απαντά ο Άρης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ για την «κόντρα» των δύο πλευρών και το διαζύγιό τους:

Σίντι Σανιά: Ένας ποδοσφαιριστής, που προπονούνταν με την ομάδα μας, αξίας 65.000 ευρώ!!!

Σίντι Σανιά: Ένας ποδοσφαιριστής, που μέχρι τις 30 Οκτωβρίου του είχε καταβληθεί το εκπληκτικό ποσοστό του 41,1% των συμφωνηθέντων για όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κι όλα αυτά χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό!!!

Επί 20 και πλέον μέρες του έγιναν επανειλημμένες οχλήσεις, προκειμένου να προσκομίσει το διαβατήριο του.

Τελικά το έφερε σε φωτοτυπία πριν από τέσσερις μέρες και έπειτα από συστάσεις του προπονητή της ομάδας μας και του κ. Τοπαλίδη.

Σε όλο αυτό το διάστημα μας έλεγε ότι δεν το έχει!!! Άραγε γιατί;

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώσαμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν έχει βίζα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα μας.

Αυτή είναι άλλη μια «κληρονομιά» για την οποία κάποιοι αγωνίστηκαν νομικά στην αρχή της χρονιάς, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί, μη γνωρίζοντας ότι δεν έχει ούτε καν βίζα. Αυτή είναι η επιπολαιότητα που υπήρχε στον ΑΡΗ μέχρι πρότινος.

Επί της ουσίας, ο ποδοσφαιριστής πρέπει να βγάλει βίζα.

Η Διοίκηση του επισήμανε σε όλους τους τόνους ότι τον θέλει στο δυναμικό της (εξ ου και η μέχρι τώρα καταβολή του 41,1%) και του είπε ξεκάθαρα: «Σου πληρώνουμε τα έξοδα μετάβασης στη χώρα σου, καθώς και ότι άλλο προκύψει και επιστρέφοντας με τη βίζα θα σου καταβάλλουμε άμεσα το ποσό των 9.400 ευρώ (4.700 Χ 2)».

Όλα αυτά προς διασφάλιση αφενός του Συλλόγου μας και αφετέρου του ίδιου το ποδοσφαιριστή, καθώς αν δεν πληρωθεί μετά την επιστροφή του δεν θα αγωνιστεί.

Τι πιο ξεκάθαρο;

Ο παίκτης ζήτησε την καταβολή των δύο μηνών (Νοέμβριος και Δεκέμβριος) τώρα, διαφορετικά, όπως είπε, έχει και από αλλού πρόταση…

Τον ΑΡΗ, όμως, ποιος τον διασφαλίζει;

Έφυγε, διακόπτοντας τη συζήτηση με αγένεια και λέγοντας με περισσή αχαριστία…

Το κεφάλαιο Σανιά έκλεισε. Ο ΑΡΗΣ προχωράει στις επόμενες κινήσεις του…

*pressaris.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected