Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Δωτιέας Αγιάς 0-4

ΑΓΙΑ2014-2015Τη 2η του νίκη στον 2ο όμιλο πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς που πέρασε θριαμβευτικά 4-0 από την έδρα του Μακροχωρίου.

Το ότι ο Δωτιέας Αγιάς έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της Γ΄Εθνικής είναι γνωστό. Τώρα το αποδεικνύει και επί του πρακτέου. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Αγιάς μοιάζει αήττητη και το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στο Μακροχώρι δείχνει πως πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο σε ότι αφορά την πορεία που θα ακολουθήσει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Δωτιέας έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του όντας το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης. Η εδαφική του υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 28ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Τσατσαλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σωτηρόπουλου. Πέντε λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι με τον Τσατσαλίδη να ανατρέπεται από τον Μπλούκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον Κύρου ωστόσο να αποκρούει και να διατηρεί το 0-1. Στο 38ο λεπτό ο Κατσίκης έκανε ότι δεν κατάφερε ο Τσατσαλίδης προηγουμένως. Ο Κατσίκης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σωτηρόπουλου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε και ο Δωτιέας συνέχισε να πιέζει για την επίτευξη και άλλων γκολ. Στο 71ο λεπτό ο Τσατσαλίδης απέτυχε να νικήσει από κοντά τον Κύρου για το 0-3. Τελικά το 0-3 δεν άργησε να γίνει. Έπειτα από όμορφη συνεργασία Κουβελά και Τσατσαλίδη, ο πρώτος έκανε από πλεονεκτική θέση το 0-3. Με την… λήξη της αναμέτρησης ο Τσατσαλίδης «έγραψε» το 0-4 σε ένα εύκολο απόγευμα για τον Δωτιέα.

Συνθέσεις

Μακροχώρι (Νίκος Μαβίδης): Κύρου, Τσιμτσάρης (80’ Καραχαλίδης), Λεφίδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Αράπης, Τάνης, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Τσίκος (62’ Ζαχαριουδάκης), Τζέπης (58’ Σερασκέρης)

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετουζέλης, Γούτος (21’ Δημολιός), Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κόκκας, Σωτηρόπουλος (62’ Κούβελας), Κατσίκης (85’ Λάιος), Γκονσάλβες

*rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected