Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου (1-2) Για 90′ ο Ζούρκος (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Αιγινιακό σε ένα γήπεδο – βούρκο.

Η ομάδα του Βόλου με το δοκάρι του Μπιτάνγκ μόλις στα 46 δευτερόλεπτα έδειξε πως δεν ήθελε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη μετά από δύο ήττες με την Λαμία και τον Τύρναβο. Ο γηπεδούχος Αιγινιακός, όμως, ήταν αυτός που είχε καλύτερη ανάπτυξη και δημιουργούσε κινδύνους χωρίς να παραβιάσει την εστία της ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Κουστοσπύρος απάντησε με δοκάρι στο 7ο λεπτό και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με «λευκή» ισοπαλία.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γκολ ήρθε για τους Θεσσαλούς μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη και ωραίο τελείωμα του Διαμαντόπουλου στο 52ο λεπτό. Στο 64ο λεπτό ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λιόλιου που άφησε την μπάλα για τον τερματοφύλακά του και με σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τόλιο για το 0-2. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του επιθετικού των «ερυθρόλευκων» στα τέσσερα τελευταία ματς.

Η απάντηση του Αιγινιακού ήταν άμεση και ο Κουτσοσπύρος με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Γιαζιτζόλου μείωσε σε 2-1 στο 66ο λεπτό. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή του νίκη στην Πιερία και, μάλιστα, με τον ίδιο σκόρερ.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος (73′ Ρίκκα), Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (67′ Δεμηρτζόγλου), Ζούρκος, Φαμπίνιο, Πέντα, Κουτσοσπύρος, Κ. Αχαλινόπουλος (91′ Κυνηγόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Κολίτσι, Ζέρης, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Χιντζίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Νικολιάς (79′ Μέζα), Μπιτάνγκ, Θέος (84′ Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος (92′ Κεσίδης).

δείτε τα στιγμιότυπα στο footballeaguenews.gr

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected