Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (3-0) Τον…ξεγύμνωσε!

09a9ae8af6059f473de1f7e8cd1cfb7b_LΠιο αποτελεσματικός από τον… φλύαρο «Δικέφαλο» εμφανίστηκε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» που πήρε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα τη νίκη με τα γκολ των Τσάβες, Κοροβέση και Μανιά

Αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του… χλωμού ΠΑΟΚ που είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Βελλίδη. Οι γηπεδούχοι παίζοντας με αντεπιθέσεις μετά το 1-0 κατάφεραν με τα γκολ των Κοροβέση και Μανιά να πάρουν τη νίκη δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 31 βαθμούς και ο Ολυμπιακός έχει 30, ενώ ο Παναθηναϊκός… δοκιμάζεται στα Πηγάδια με την Ξάνθη.

Οι… δυο όψεις του ημιχρόνου

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Έτσι, από το 15’ και ύστερα οι παίκτες του Πετράκη έδειχναν καλύτερη εικόνα αναφορικά με την κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία «επικίνδυνων» καταστάσεων στα καρέ του Γλύκου. Με τους Λίλα, Ίλιτς και Τσάβες να ξεχωρίζουν «απειλώντας» τον Γλύκο, η άμυνα του ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά ο πορτιέρο του «Δικεφάλου» αντιδρούσε σωστά. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα, ενώ επιθετικά εκτός από την «διπλή» ευκαιρία του 17’ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected