Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Εκτός ο Καμπλιώνης με Λευκάδια

digkozis1Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Νεοκαισάρεια και να περάσει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, αφήνοντας την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στην σημερινή προπόνηση ο Άγγελος Διγκόζης ζήτησε απο τους παίκτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια ενώ τους τόνισε πως θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς απο το πρώτο ημίχρονο και να πάρουν μια εύκολη νίκη.

Φυσικά υπάρχουν και τα θετικά από το χθεσινό παιχνίδι. Το πρώτο είναι η εμφάνιση των Ρεντζιλά και Μηνά με τους δύο ποδοσφαιριστές να δείχνουν πολύ καλά δείγματα γραφής και το δεύτερο η ικανοποιητική προσέλευση των φιλάθλων στις κερκίδες κάτι που σχολίασαν άπαντες στην σημερινή προπόνηση.

Δυστυχώς το ματς στράβωσε αλλά φυσικά και δεν χάθηκε τίποτα. Εξάλλου αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες είναι να τερματίσει πρώτη η ομάδα στο τέλος της σεζόν. Πλέον προέχει η νίκη την Κυριακή στη Νάουσα κόντρα στα Λευκάδια και από κει και πέρα να δρομολογηθούν εξελίξεις κυρίως στον μεταγραφικό κομμάτι αλλά και σε αυτό των αποδεσμεύσεων.

Αγωνιστικά για το Κυριακάτικο ματς ο Μπασιάκας επιστρέφει στην διάθεση του μακεδόνα τεχνικού ενώ θα απουσιάσει ο Καμπλιώνης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή ενώ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

*goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected