Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Πανθρακικός Κ20 – Βέροια Κ20 1-2

377612_10200704029108270_257541536_n
Νικηφόρα πέρασε από την Κομοτηνή η ομάδα Νέων Κ20 της Βέροιας, καθώς κάνοντας την ανατροπή, επικράτησαν με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας του Πανθρακικού, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ιάσμου,  για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Αμφότερες οι δύο ομάδες επιθυμούσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που θα τους ανέβαζαν στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη τελικά κατέληξε στην ομάδα της Βέροιας, η οποία με μια σπουδαία ανατροπή, με δύο πολύ όμορφα γκολ επικράτησε με 1-2, ενός Πανθρακικού που παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με το «καλημέρα», μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουτσίδη στο 4′. Στο 11′ πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν από σέντρα του Παναγιωτούδη, ο Ρογγότης δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 19′ ήρθε η ισοφάριση για την Βέροια, όταν μετά από μία καταπληκτική κομπίνα σε κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον Ντόγο που με ψύχραιμο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1. Στο 34ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Γκουτσίδη, που δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από σέντρα του Λίτσκα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με δύο σουτ των Νικολαΐδη και Ντόγου στο 47′ και 58′ αντίστοιχα που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Θυμιανίδη.

Ο Πανθρακικός απάντησε με την σειρά του αρχικά στο 59′ με ένα σουτ του Παπαρούνα που μπλόκαρε ο Βασιλειάδης και στο 68′ με ένα αντίστοιχο του Ψάλτη που έφυγε ψηλά άουτ. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 74′ όταν από σέντρα του Παπαρούνα ο Γκουτσίδης σε μία φάση ίδια με αυτή του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε εκ νέου να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 77′ ο Παναγιωτούδης της Βέροιας επιχείρησε να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ της Κομοτηνής.

Για να φτάσουμε στο 83′ όταν οι φιλοξενούμενοι μετά από σέντρα του Παναγιωτούδη και κοντινό πλασέ του Τέα που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποίησαν την ανατροπή μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με το σουτ του Ψάλτη να μην βρίσκει στόχο και τον Σιμόνι της Βέροιας να μην μπορεί να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του με ένα σουτ που επιχείρησε, για να παραμείνει έτσι το τελικό 1-2.

Μοιρασμένο παιχνίδι με την Βέροια όμως να είναι πιο αποτελεσματική όποτε χρειάστηκε, στοιχείο το οποίο την βοήθησε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Πανθρακικός ήταν καλός κατά διαστήματα όμως αν και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για να πετύχει αυτός το γκολ που θα του χάριζε την νίκη δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει κολλημένος στους 12 βαθμούς.

Συνθέσεις

Πανθρακικός Κ20 : Θυμιανίδης, Κούτρας, Φραγκούλης, Μουζασβίλι, Ψάλτης, Γκουτσίδης, Λίτσκας, Μαναύλας (Παπαρούνας), Δημητριάδης (Μίλκας), Καπετάνος (Φαρμάκης), Κουραλίδης.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Δερμιτζάκης, Νικολαΐδης, Ρογγότης, Παπαδόπουλος (Τέας), Ντόγος (Κουτρούμπαλος), Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Καψάλης (Σιμόνι), Λαζόπουλος, Παναγιωτούδης.

*Με πληροφορίες από το rodopisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected