Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Η αποστολή για Ρήγα Φεραίο

Axilleas N. panygiria_610x400Έχοντας μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές,  ο Αχιλλέας  Νεοκαισάρειας υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής Κατηγορίας.

Οι Κατερινιώτες μετα από την μεγάλη εμφάνιση την Τετάρτη στα Τρίκαλα, ολοκλήρωσαν με χαλάρωμα στο δημοτικό γήπεδο της Νεοκαισάρειας την προετοιμασία τους και δείχνουν πανέτοιμοι για το… τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ή χωρίς συγκάτοικο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου, θα ξεκινήσει στις 15:00 το απόγευμα και ο Απόστολος Στύλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου με μια αγωνιστική Δημήτρη Δημητρίου και του τραυματία Δημήτρη Τσαγκαράκη. Αντίθετα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Γιάννης Λαζαρίδης που εξέτισε στα Τρίκαλα ποινή μιας αγωνιστικής από κίτρινες κάρτες.

Ο τεχνικός του Αχιλλέα κάλεσε στο γήπεδο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει την δεκαοκτάδα του αγώνα λίγο πριν από την έναρξή του.

*athlitikopierias.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected