Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έβρος Σουφλίου – Άρης (0-3) Με σπασμένα φρένα…

db64d87b9e0d55947bb353bd701e42f0_LΝέα νίκη για τον Άρη, ο οποίος θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της Γ’ Εθνικής όπως όλα δείχνουν, αφού πέρασε (3-0) κι από το Σουφλί με άνετο τρόπο.

«Τρένο» η ομάδα του Πάουλο Κάμπος, δεν… κώλωσε ούτε στο ακριτικό Σουφλί και νίκησε τον τοπικό Έβρο 3-0 με δυο γκολ του Καπνίδη κι ένα του Μάουρο Πόι. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά ξανά με εκατοντάδες κόσμου στο πλευρό του, ο Άρης τα βρήκε… σκούρα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» μπήκαν στο ματς με περισσότερο πάθος και στο 55’ πήραν προβάδισμα με προβολή του Καπνίδη. Στο 73’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά πέτυχε δεύτερο γκολ για τον Άρη, ενώ στο 85’ ο Πόι ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης με αυτή τη νίκη έφτασε στους 26 βαθμούς κι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Έβρος Σουφλίου έμεινε στους 16 έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Συνθέσεις

Έβρος Σουφλίου : Γκουιζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης (69’ Ερκάν), Λίτσιος, Τσοπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61’ Παναγιώτου), Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Μάλκα, Τοπούζης

Άρης : Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκίνο, Λιόλιος, Προβατίδης, Λεμονής, Παπαδόπουλος (79’ Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (86’ Βασιλόπουλος)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected