Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 16ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1111

Μετά τα…μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και το άφθονο αλκοόλ, ήρθε η ώρα να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να μπούμε πλέον σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης! 

Η Α1 Ερασιτεχνική, η πιο αμφίρροπη των τελευταίων ετών όπως αναλύσαμε και στην ανασκόπηση του πρώτου γύρου, μπαίνει και πάλι σε…τροχιά και το Σάββατο 10/1 κάνει επανεκκίνηση με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής, πρώτης για τον δεύτερο γύρο της κατηγορίας. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολύ σπουδαία ματς, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αφενός μεν η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων μετά την παύση για την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και το ποια από τα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων, θα κάνουν ντεμπούτο το Σάββατο.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 16η αγωνιστική :


Untitled-1ΑΣ Ειρηνούπολης – ΑΕ Χαρίεσσας : Εντός έδρας ξεκινά τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ωστόσο νιώθει την…καυτή ανάσα των Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και ΦΑΣ Νάουσα που ακολουθούν με μόλις έναν βαθμό διαφορά. Οι νεοφώτιστοι δεν κινήθηκαν μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ αποχώρησαν οι Νίκος Παντζαρτζίδης, Στυλίδης και Καλφούντζος. Από το αυριανό ματς θα απουσιάσει ο Στέφανος Κορυτσαίος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ επιστρέφει ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης που έχει ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά μεταβαίνει στο γειτονικό Αγγελοχώρι με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ενώ στη διάθεση του είναι και ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Δίντσης, που μεταγράφηκε από την Ακαδημία Νάουσας.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου


Untitled-2Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Πολύ σπουδαίο παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” του Σάββα Αβετίδη έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 24 βαθμούς και να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου παραμένει σε τροχιά τίτλου και η συνέχεια αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για τους γηπεδούχους, απόντες θα είναι οι Κώστας Χριστιάς (τραυματίας) και Μάριος Λίκα (γραφειοκρατικά ζητήματα με το δελτίο του) ενώ κανονικά το παρόν θα δώσει ο Αργύρης Κουβατσίδης, που εξασφάλισε άδεια από τον στρατό. Για τους φιλοξενούμενους, εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Ηλίας Αθανασιάδης και Βασίλης Βελικούδης που απουσιάζουν στο εξωτερικό, αλλά και οι τραυματίες Βασίλης Ακρίβος και Ούλι Εντόι.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περσινής σεζόν

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


Untitled-3ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νάουσας : Ένα ακόμη γειτονικό ντέρμπι, στην “αυγή” του 2015. Ο τρίτος της κατάταξης ΦΑΣ υποδέχεται τον συντοπίτη Αχιλλέα, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Το σύνολο του Γιώργου Σγούρδα, που ενισχύθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι (αποκτήθηκαν οι Νίκος Πιπινίκας και Απόστολος Παρηγορίδης, ενώ επέστρεψε ο Δημήτρης Πέικος) θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, ενώ την ίδια ώρα περιμένει “γκέλα” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων ώστε να παραμείνει μόνος στη δεύτερη θέση (εφόσον βέβαια επικρατήσει ο ΑΣ Ειρηνούπολης). Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” του Τάσου Μπράτση θα αγωνιστούν για το καλύτερο στο ΔΑΚ Νάουσας, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ενισχυμένοι με την μεταγραφή του Θανάση Παρθενόπουλου, που αποκτήθηκε από τον αυριανό αντίπαλο της ομάδας.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου (anthemia.blogspot.gr)


Untitled-4ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού : Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τους “κυανόλευκους”, σε ένα ντέρμπι από τα πλέον χαρακτηριστικά της κατηγορίας αλλά και με ξεχωριστό ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση. Οι “ασπρόμαυροι”, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν την απόσταση από την κορυφή, ενώ η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού (επίσης “κομπλέ” για το αυριανό ματς) μεταβαίνει στην Αλεξάνδρεια με στόχο το “διπλό”, που θα τους φέρει στο -2 από τους αυριανούς τους αντιπάλους.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


Untitled-5Άτλας Ζερβοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης : Μία ακόμη αναμέτρηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφότερες έχουν δραστηριοποιηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, με τους μεν “κυανόλευκους” να αποκτούν τους Νίκο Παντζαρτζίδη, Μιχάλη Σπυρίδη και Θάνο Κολοκοτρώνη ενώ ο Φίλιππος έκανε δικούς του τους Νίκο Τάσο και Χρήστο Παρσόπουλο αμφότερους από τα Λευκάδια. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Πέτρο Μπάμπο που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα μεταβαίνει στο Ζερβοχώρι η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, με στόχο να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων αγώνων.

Πριν την αναμέτρηση το ImathiaSportsNews θα βραβεύσει τον Φλάβιο Ρόκκο, ως τον MVP της 11ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

δείτε εδώ στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της περσινής σεζόν

σάρωση00011Το ρεπορτάζ του Φίλιππου Μελίκης είναι μία προσφορά της Κάβας «Παραπούρας» (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)


Untitled-8Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ματς…φωτιά στο Παλαιό Σκυλίτσι και ένα από αυτά που χαρακτηρίζονται ως “εξάποντο” παραμονής. Οι “κιτρινόμαυροι” ανοίγουν την αυλαία του 2015 εντός έδρας και έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, με τον Δημήτρη Γιουρόπουλο να αντιμετωπίζει μόνο την απουσία του Χρήστου Τσίπη του Σ., που είναι τιμωρημένος. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανοκίτρινοι” του Σάκη Γλώσση, που πραγματοποίησαν δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις (Παπαδής, Αλμαλιώτης) μεταβαίνουν στο Παλαιό Σκυλίτσι με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και μοναδικό απόντα τον Λευτέρη Γραμματικό, που του συστήθηκε ξεκούραση μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Θυμίζουμε πως οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος, καθώς αγωνίστηκαν και για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον ΓΑΣ να παίρνει την πρόκριση (2-1).

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι



Untitled-6
Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟΚ Κουλούρας
: Χωρίς…γυρισμό πλέον τα επόμενα ματς του Εθνικού Κλειδιού, που η “δύση” του 2014 τους βρήκε στη 13η θέση με μόλις 14 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη προσπαθεί να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ μέχρι στιμής έχει αποκτήσει τον 22χρονο αμυντικό από τον Ολυμπιακό Λουτρού, Βασίλη Κωστόπουλο. Εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι ο Θεοδόσης Περηφανόπουλος, που βρίσκεται κλινήρης στο νοσοκομείο με πρόβλημα στην ακοή του (δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να πάρει εξιτήριο) ενώ απών λόγω τιμωρίας θα είναι ο Νίκος Παρασχόπουλος. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Κατσώνης περιμένει τα…χαρμόσυνα νέα από την ενίσχυση της ομάδας από την επιστροφή(;) παικτών από τα Λευκάδια, ενώ για το αυριανό παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου


Untitled-7ΑΕ Καψόχωρας – Φίλιππος Μέσης : Ένα ακόμη ματς ανάμεσα σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Οι “κιτρινόμαυροι” του Μπάμπη Πιπιλιάρη αγωνίζονται στην έδρα τους κόντρα στους “βυσσινί” του Γιάννη Γιάννου και έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην 5η νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της αποφυγής του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η νίκη του Φίλιππου κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αναπτέρωσε τις ελπίδες για το “θαύμα” ωστόσο θα χρειαστεί τιτάνια προσπάθεια αλλά και σημαντική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να γίνουν πλέον βάσιμες οι όποιες πιθανότητες.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 16ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :antheon31Το pre game της 16ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


ΦΑΣ Νάουσα (3) – Αχιλλέας Νάουσας (8)  [2-1]

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – ΑΕ Χαρίεσσας (7)  [2-0]

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (11) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (12)  [0-2]

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4) – Ατρόμητος Διαβατού (5)  [3-1]

Εθνικός Κλειδιού (13) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [3-1]

ΑΕ Καψόχωρας (14) – Φίλιππος Μέσης (15)  [2-0]

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (6) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (2)  [1-2]

Άτλας Ζερβοχωρίου (10) – Φίλιππος Μελίκης (9)  [1-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected