Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φλάβιος Ρόκο – Ο MVP της 11ης αγωνιστικής!

cf81cf8ccebacebacebf-cf86cebbceacceb2ceb9cebf-copyΜία ακόμη εβδομάδα μεγάλης συμμετοχής για την ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α1 Ερασιτεχνικής! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 2301 ψηφοφόρους για τους 7 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 10ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Φλάβιος Ρόκο του Άτλα Ζερβοχωρίου, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και δίκαια επιλέχθηκε από τον προπονητή του ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός (οι ψήφοι που συγκέντρωσε είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στα 2.5 χρόνια που ισχύει ο διαγωνισμός) είναι η δέκατη συμμετοχή για το 2ο All Star Game των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που όπως και πέρσι, θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Αβετίδης του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας που ήταν ουσιαστικός στα καθήκοντα του κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης, ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Βασίλης Βελικούδης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, πολυτιμότερος της ομάδας του κόντρα στον Φίλιππο Μέσης.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2301 αναγνώστες μας :

Φλάβιος Ρόκο (Άτλας Ζερβοχωρίου) 1252 ψήφους – 54.40%

Θωμάς Αβετίδης (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας) 423 ψήφους – 18.39%

Βασίλης Βελικούδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  310 ψήφους – 13.45%

Χρήστος Ανδρέου  (Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου) 110 ψήφους – 4.79%

Δημήτρης Σίμος (Φίλιππος Μελίκης) 103 ψήφους – 4.48%

Παύλος Τσάλμας (ΑΕ Χαρίεσσας)  53 ψήφους – 2.23%

Γιώργος Πατατούκας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  32 ψήφους – 1.39%

Τις υπόλοιπες 18 ψήφους πήραν οι Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Γιώργος Κλάψης (Ατρόμητος Διαβατού) και Γιώργος Τεγούσης (Φίλιππος Μελίκης)

*Η ημερομηνία βράβευσης του Φλάβιου Ρόκο θα ανακοινωθεί σύντομα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected