Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Καψόχωρας 0-2

Το καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε η κυπελλούχος Ημαθίας ΑΕ Καψόχωρας, που επικράτησε του Φίλιππου στη Μέση με 0-2. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, που διακόπηκε για 10 λεπτά περίπου στο 87′ (διαβάστε στο τέλος), οι “κιτρινόμαυροι”…απέδρασαν με το διπλό από μία δύσκολη έδρα έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου, σπατάλησαν ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο και περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τους εξαιρετικά ταχείς παίκτες της ΑΕΚ. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες του Γιάννη Γιάννου ήταν νωθροί, έκαναν πολλά ατομικά κυρίως λάθη και δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση στα καρέ του Μεντεσίδη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 38′ όταν σε γέμισμα μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί του Φίλιππου δεν υπολόγισαν σωστά τη πορεία της μπάλας, ο Κώστας Πιπιλιάρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια αυτή και με πλασέ νίκησε τον Θεοδωρίδη.

Στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή, φάση που προήλθε μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Γιάννου. Το πιο καίριο όμως πλήγμα για τους γηπεδούχους ήρθε στα πρώτα…δευτερόλεπτα της επανάληψης από τον Δημήτρη Μαυρίδη . Ο επιθετικός της ΑΕ Καψόχωρας εκμεταλλεύτηκε την νέα αδράνεια στην άμυνα του Φίλιππου και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Ωστόσο η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση έγινε στο 87, όταν ο Σπύρος Βοργιατζίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Μεντεσίδη και βρέθηκε στο έδαφος. Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω στον ρέφερι της συνάντησης κ. Τρέβλα, ο οποίος απέβαλε αρχικά τον Βαγγέλη Παππά με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, κάτι που προκάλεσε το μένος των ανθρώπων που βρισκόταν στον πάγκο του Φιλίππου, ένας από τους οποίους απώθησε τον διαιτητή και αυτός βρέθηκε στο έδαφος. Ακολούθησαν λογομαχίες και διαξιφισμοί, ωστόσο σταδιακά τα πράγματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση και έληξε με τελικό σκορ 0-2.

Οι γηπεδούχοι εκφράζουν με δηλώσεις τους τα παράπονα τους για τη διαιτησία του κ. Τρέβλα, αναφέροντας μάλιστα πως η συγκεκριμένη φάση ήταν καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους.

Βοηθοί του κ. Τρέβλα ήταν οι κ.κ. Καραϊωσήφ και Τριανταφυλλίδης.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκαντζίδης, Γιάννου, Παππάς, Βοργιατζίδης, Ρόκκο, Πάτρας Κ. (Πάτρας Ρ.), Δημοσθένους, Γκατζούφας, Μυλωνάς (Τζιάλι), Κατσκαβέλης.

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Πιπιλιάρης Γ., Μουσκεφτάρας, Γρίβα, Τσαλαμπάνας (55′ Πιπιλιάρης Π.), Σκούρα, Τσολακίδης, Πιπιλιάρης Μ., Μαυρίδης Μ. (65′ Βάβλης), Μαυρίδης Δ. (88′ Ζάιος), Πιπιλιάρης Κ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected