Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Παρέμβαση Καρυπίδη στη “Δίκη του ΣΚΑΪ”. Δείτε τι είπε για Μαλόν

ΔίκηΟ πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρος Καρυπίδης, υποστήριξε πως ο Ιβάν Μαλόν δεν θα αγωνιστεί σε παιχνίδι της ομάδας του αν δεν ξεδιαλύνει η υπόθεση της κλήσης του από τον εισαγγελέα για τον ύποπτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ημαθίας αναφέρθηκε στην κλήση του Ιβάν Μαλόν από τον εισαγγελέα. Ο Ισπανός μπακ κλήθηκε ως ύποπτος για τον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο εν λόγω αγώνας θεωρείται ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό και χειραγώγηση, με τον Μαλόν να καλείται για ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος!

«Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας δεν σημαίνει ότι είναι κι ένοχος, επειδή καλείται ως ύποπτος. Ο εισαγγελέας θα κάνει τη δουλειά του, αλλά τους παίκτες δεν τους ρυθμίζουμε να παίζουνε. Σε κάποια παιχνίδια θα είναι καλοί, σε άλλα όχι. Με τον Παναθηναϊκό στο 25’ αποβλήθηκε, τι πάει να πει; Ότι ήταν μιλημένος. Ο εισαγγελέας μπορεί να τον καλέσει και να κάνει τη δουλειά του», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της Βέροιας για το θέμα του Μαλόν.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήταν κόκκινη με τον Παναθηναϊκό, εκεί που αποβλήθηκε. Ήταν πέναλτι, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν είναι κομπιούτερ να τους ρυθμίζουμε και σε κάθε παιχνίδι να έχουν αυξημένη απόδοση. Οι παίκτες σε άλλα παιχνίδια έχουν καλή απόδοση και σε άλλα όχι. Σε κάθε περίπτωση η Βέροια πρέπει να προστατευθεί».

Ο κ. Καρυπίδης, ακολούθως, ανακοίνωσε και την απόφασή του για τον Μαλόν λέγοντας: «Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ξαναπαίξει σε παιχνίδι της Βέροιας μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Πρώτα από όλα ζημιώνεται η ομάδα, αν κάτι υπάρχει θα το δούμε. Αλλά ζημιώνεται η ομάδα και φυσικά δεν σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής είναι ένοχος. Θα τον προστατέψουμε, δεν έχει δώσει δικαίωμα και δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βέροιας ανέφερε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα στο παιχνίδι αυτό αλλά και σε όλα τα παιχνίδια. Είδατε τι έγινε προχθές στον αγώνα Κυπέλλου. Πήγαν να τιναχθούν όλα στον αέρα με μια φάση στον αγώνα για το Κύπελλο. Άρχισαν πάλι όλοι να λένε για τη Βέροια, για το στοίχημα, για το ένα, για το άλλο. Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα, για το Θεό»!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected