Κατηγορίες
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Βέροια 2-2

skodaΜετά από ένα χορταστικό σε γκολ και συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, Skoda Ξάνθη και Βέροια αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στα Πηγάδια. Με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι από το ημίωρο..

Η Skoda Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5′ είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ, με τον Κλέιτον να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας της Βέροιας αλλά να αστοχεί χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχής της μπάλας αλλά η υπεροχή τους να είναι φλύαρη ενώ στον αντίποδα η Βέροια δεν έδειχνε διατεθειμένη να πάρει επιθετικά ρίσκα και προτιμούσε να περιμένει με πολλούς παίκτες πίσω από το κέντρο του γηπέδου.

Το ματς έφτασε λοιπόν στο ημίωρο χωρίς να έχει κάποιο ρυθμό όμως εκεί μία απερίσκεπτη ενέργεια του Μπαξεβανίδη άλλαξε τα δεδομένα. Ο αμυντικός της Ξάνθης βγήκε νωρίτερα από το τείχος αν και είχε κίτρινη κάρτα, με τον Θάνο να του δείχνει σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Λουτσέσκου δέχτηκε και δεύτερο “σοκ” καθώς η Βέροια βρήκε δίχτυα στην πρώτη της φάση στο ματς. Ο Καλτσάς έβγαλε εξαιρετική σέντρα απο τα δεξιά και ο Μπεν έπιασε καρφωτή κεφαλιά, για να νικήσει τον Κυριακίδη και να κάνει το 1-0 για την ομάδα της Ημαθίας.

Δεν πρόλαβαν πάντως οι φιλοξενούμενοι να χαρούν για πολύ το γκολ καθώς στο 38′ η Skoda Ξάνθη την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Σέντρα από τα αριστερά και ο Καπετάνος (που φαίνεται να καλύπτεται οριακά) έπιασε μία υπέροχη κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα “συστημένη” στη δεξιά γωνία του Καντιμοίρη και να ισοφαρίσει σε 1-1.

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected