Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Πανσερραϊκή ΑΕ – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-2

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 2Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στον εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Πανσερραϊκης ΑΕ, στο γήπεδο του Ψυχικού Σερρών.

Ο αγώνας για την ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με 2–0 στο 20ο λεπτό από δυο λάθη της άμυνας. Στη συνέχεια τα κορίτσια του Αστέρα ανέβασαν στροφές, πίεσαν ψηλά και έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 50’ αμυντικός της Πανσερραϊκής βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε η Παπαδοπούλου, που μείωσε σε 2–1.

Το γρήγορο τέρμα στην επανάληψη έδιωξε το άγχος από τα κορίτσια του Αστέρα που δε σταμάτησαν να χάνουν συνεχώς ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή με την Κιουτάχιαλη, Ντούσκα, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου και Παπαδοπούλου. Η ισοφάριση ήρθε στο 65’ , μετά από εκπληκτική της Μουρατίδου που ξεκίνησε από το κέντρο, πέρασε 3 – 4 παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας, μπήκε στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την έξοδο της Χατζηχαριστού, “έκοψε” τη μπάλα στην Παπαδοπούλου, που αυτή με τη σειρά της πλάσαρε και έγραψε το 2–2.

Η επιθετική λειτουργία της φιλοξενούμενης ομάδας δε σταμάτησε είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημίχρονου με πολλές χαμένες ευκαιρίες. Εκτός των πολλών ευκαιριών ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε τον καταλογισμό δεύτερου πέναλντι σε χτύπημα από πίσω στην Κωνσταντινίδου, όπου και την ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και αντί αυτού την τιμώρησε με κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκή ΑΕ : Χατζηχαριστού, Σέντερ (42’ Κηπουρού), Εξουζίδου , Μπουτίδου, Μπράντη (57’ Κουζάλη) , Πανίδου, Νικολαίδου, Γεωργιάδου, Πολατίδου (80’ Παπαδοπόυλου), Μπιζεργιανίδου, Τζελέπη.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, , Σκανδάλη, Φείμ, Κασιανίδου.

*με στοιχεία από το agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected