Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 20ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1111111 Συμπληρώνονται το Σάββατο τα 2/3 του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής, με 8 παιχνίδια που το καθένα έχει τη σημασία του.

Με μοναδική ομάδα εκτός στόχων τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει τι θα επακολουθήσει, η σεζόν 2014-2105 αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στο ποιες (και πόσες) θα είναι οι ομάδες που θα ακολουθήσουν τους νεοφώτιστους στην Α2. Η αυριανή μέρα (ώρα έναρξης πλέον 15.30) περιλαμβάνει πολύ καθοριστικά παιχνίδια, με τα φώτα να πέφτουν σε Κλειδί, Μελίκη και Τρίκαλα όπου αναμένονται πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Σημειώνουμε πως αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, το ImathiaSportsNews σας παρουσιάζει την ανάλυση ΟΛΩΝ των αγώνων της αγωνιστικής, ενώ στην εκπομπή “Imball” της Δευτέρας (www.radioermis.gr) εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 20η αγωνιστική : meliki Φίλιππος Μελίκης – ΑΣ Ειρηνούπολης : Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος δοκιμάζονται στην έδρα των “ερυθρολεύκων”, σε μία από τις πιο δύσκολες αναμετρήσεις στην πορεία για την τίτλο. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, μετά την ήττα στο Διαβατό, θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, με τον έμπειρο τεχνικό να μην περιλαμβάνει στα πλάνα του τον Χρήστο Παρσόπουλο (αδερφό του Αντώνη που αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Ειρηνούπολης) ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας του. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη θα μεταβεί στη Μελίκη χωρίς τον Κώστα Τενεκετζή ο οποίος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, λόγω μίας μικροεπέμβασης που θα τον κρατήσει 10 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων. Θυμίζουμε πως για τους “τζιαλορόσι” ακολουθεί την Τετάρτη (11/2) ο ημιτελικός του Κυπέλλου κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα και αναμένεται ένα…καυτό τετραήμερο αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα στον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα


 

naousaΦΑΣ Νάουσα – ΑΕ Χαρίεσσας : Τοπικό ντέρμπι στο ΔΑΚ Νάουσας, στον επαναληπτικό της εντυπωσιακής αναμέτρησης του πρώτου γύρου που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Φαβορί οι “κυανόλευκοι” στο αυριανό παιχνίδι, με τον Γιώργο Σγούρδα ωστόσο να προβληματίζεται από την απουσία του Σπύρου Σταματέλου που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο Ροδοχώρι. Εκ των πραγμάτων, πολύ πιθανό το ντεμπούτο του Σταύρου Κίτσου που μεταγράφηκε πρόσφατα από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με αουτσάιντερ τον 16χρονο Παναγιώτη Σπαθάκη που αντικατέστησε επάξια τον Σταματέλο μετά την αποβολή του. Πριν τον αγώνα, το ImathiaSportsNews θα βραβεύσει τους Νίκο Περηφανόπουλο και Τρύφωνα Νίκου, ως τους MVP της 9ης και 13ης αγωνιστικής αντίστοιχα στην Α1. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς προετοίμασε την ομάδα του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ενώ συνέστησε στους παίκτες του να είναι προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό και να κλείσουν τους χώρους κόντρα στη δεδομένη επιθετική δραστηριότητα που αναπτύσσει ο αντίπαλος στα περισσότερα παιχνίδια του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


 

trikalaΜέγας Αλέξανδρος Τρικάλων –  ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Σπουδαίο παιχνίδι στα Τρίκαλα ανάμεσα σε δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις…υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, παραμένουν πάντα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου και στο αυριανό παιχνίδι η νίκη είναι ο αποκλειστικός στόχος. Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι, μετά το 3-5 κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα, θα επιδιώξουν τον αιφνιδιασμό στα μακρινά Τρίκαλα (162 χλμ. η απόσταση με την επιστροφή!) ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ούλι Ντόι που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ αμφίβολος είναι ο Ηρακλής Ελευθεριάδης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις από τον πρόσφατο τραυματισμό του. Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Γλώσσης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νίκο Τσαγκερά που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, ενώ καλύτερα είναι ο Γιάννης Δασκαλίδης που θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή, στην οποία θα συμμετέχει και ο Σάκης Παπαδής που εξέτισε την ποινή του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


mesiΦίλιππος Μέσης –  Ατρόμητος Διαβατού : Θεωρητικά εύκολο έργο για τους “κυανόλευκους” στη Μέση, ωστόσο ο Φίλιππος δεν καταθέτει τα… όπλα και παλεύει όλα τα παιχνίδια του. Άλλωστε παραμένει ένα τοπικό ντέρμπι (τις δύο περιοχές χωρίζουν μόλις 2 χλμ) και ανέκαθεν τα παιχνίδια ήταν ενδιαφέροντα. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Παναγιώτης Γατόπουλος, ενώ για την ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού, απών θα είναι ο Αντώνης Καραβασίλης επίσης για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα επιστρέφει ο Μιχάλης Τσιφλίδης, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου


 

barbaresΑγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ένα ακόμη πολύ σημαντικό ματς της 19ης αγωνιστικής. Οι “πράσινοι” του Σάββα Αβετίδη, που τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τους έχουν φέρει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υποδέχονται τους πρωταθλητές οι οποίοι θέλουν τη ρεβάνς καθώς ο αυριανός τους αντίπαλος ήταν ο μοναδικός στον πρώτο γύρο, που έφυγε με το “διπλό” από το ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Για τους γηπεδούχους, θα απουσιάσει ο προπονητής Σάββας Αβετίδης, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό για εκπαιδευτικό ταξίδι και στον πάγκο θα καθίσει ο υπεύθυνων  των τμημάτων Υποδομής, Θανάσης Παπαστέργιος. Εκτός αποστολής θα είναι οι Κώστας Χριστιάς (συνεχίζει την αποθεραπεία) και Χρήστος Λίκα (δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του), ενώ κανονικά στη διάθεση του προπονητή τέθηκε ο Βαλάντης Σαμψωνίδης, που εξέτισε την ποινή του αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Σπύρος Κοτζαχρήστος και Βαγγέλης Παππάς των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν κανονικά. Στην αντίπερα όχθη, οι “ασπρόμαυροι” θα μεταβούν στην Αγία Βαρβάρα με όλα τους τα “όπλα”, με στόχο την 13η νίκη στο πρωτάθλημα και την πραγματοποίηση ενός ακόμη βήματος προς την γρήγορη παραμονή.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα


 

koulouraΠΑΟΚ Κουλούρας – Αχιλλέας Νάουσας : Σε μία ακόμη νίκη, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο του επιδιώκει ο Αχιλλέας Νάουσας, κόντρα στον ουραγό ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι νεοφώτιστοι ωστόσο θα παραταχθούν με τις έξι μεταγραφές (ουσιαστικά επιστροφές) που πραγματοποίησαν από τα Λευκάδια (Λεωνίδας ΠαπαδόπουλοςΝίκος ΠαπαδόπουλοςΔημήτρης ΑσλαμπάλογλουΧρήστος ΦουρκιώτηςΜανώλης ΧουϊλουλίδηςΆννι Κάσα και Αντώνης Σακαλής), ποδοσφαιριστές που αν υπήρχαν εξ αρχής στο ρόστερ της ομάδας, τα δεδομένα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Μπράτσης υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για το αυριανό παιχνίδι, με μοναδική εξαίρεση την πιθανή απουσία του Χρήστου Σακελλάρη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου


 

atlasΆτλας Ζερβοχωρίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Πολύ σημαντικό ματς στο Ζερβοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Άτλας, που προέρχεται από την βαριά ήττα κόντρα στον γειτονικό ΑΣ Ειρηνούπολης, θα επιχειρήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Οι”κιτρινόμαυροι” μεταβαίνουν στο Ζερβοχώρι με στόχο να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία, όταν είχαν επικρατήσει με 0-1. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Γιουρόπουλο που εκτός της δικής του απουσίας λόγω τραυματισμού, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα από την περίοδο 2013-2014


 

kleidiΕθνικός Κλειδιού – ΑΕ Καψόχωρας : Και στο Κλειδί αγώνας ανάμεσα σε ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην Α1 Ερασιτεχνική. Αμφότερες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και ο διαφαινόμενος υποβιβασμός του Μακροχωρίου από τη Γ Εθνική (που μετατρέπει σε επισφαλή και την 12η θέση) δίνει στον αυριανό αγώνα τον χαρακτήρα τελικού. Σε περίπτωση νίκης των “κυανολεύκων”, ο…ουρανός θα γίνει πιο γαλανός καθώς μπαίνουν και πάλι δυναμικά στο κυνήγι της παραμονής, ενώ από την άλλη πλευρά οι “κιτρινόμαυροι” αποχαιρετούν ουσιαστικά την κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, αμφότεροι “αυτοκτονούν” καθώς απομακρύνονται οι ομάδες που προπορεύονται στη 12η θέση ενώ αν η ΑΕΚ καταφέρει να… αποδράσει από το Κλειδί με το “διπλό” τότε παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και…κόβει του αντιπάλου! Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι ενώ ο Μπάμπης Πιπιλιάρης, εκτός της δικής του απουσίας λόγω τιμωρίας, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιώτη Τσολακίδη που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν κανονικά (Λευτέρης Χατζημιχαήλ, Μπάμπης ΒρεττόςΑπόστολος ΜπόσκοςΧρήστος Βασιλείου , Τάσος ΜοσχόπουλοςΘράσσος Κυριακόπουλος)

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 20ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

DSC_03784

Το pre game της 20ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του cafe-bar «Relax», ένας απόλυτα ανανεωμένος χώρος στην “καρδιά” της πόλης (Κεντρικής 141, Βέροια)

Εθνικός Κλειδιού (13) – ΑΕ Καψόχωρας (14)  [2-1]

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (9) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6)  [2-1]

Άτλας Ζερβοχωρίου (10) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12)  [1-1]

ΦΑΣ Νάουσα (2) – ΑΕ Χαρίεσσας (5)  [3-2]

Φίλιππος Μελίκης (8) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)  [1-4]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3) –  ΓΑΣ Ροδοχωρίου (11)  [3-1]

Φίλιππος Μέσης (15) –  Ατρόμητος Διαβατού (4)  [0-1]

 ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – Αχιλλέας Νάουσας (7)  [1-8]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected