Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο! (photos)

8-2 004Στην επόμενη φάση του Kυπέλλου των γυναικείων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Προκρίθηκε  η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. H ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου επικράτησε με 2-0 του Μέντεκα Καλαμαριάς  στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, χάρη σε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου για να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο 4′ στο σουτ της Κιουτάχιαλη έξω από τη περιοχή η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Τερεζάκη και στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 5′ η Τσαγκαλίδου με πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από κόρνερ της Παπαδόπουλου.

Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς Αστέρα, με συνεχόμενες ευκαιρίες στο επόμενο διάστημα. Στο 17′ στο δυνατό σουτ της Μουρατίδου έξω από την περιοχή μπλόκαρε η Τερεζάκη, στο 19′ το δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη έξω μπλόκαρε και πάλι η Τερεζάκη, στο 21′ επιθετική ενέργεια της Μουρατίδου που έφυγε από το κέντρο του γηπέδου “έσπασε” τη μπάλα στη Ντούσκα και το σουτ που δοκίμασε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 23′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και βγήκε έξω.

8-2 013

Οι φιλοξενούμενες απείλησαν στο 41′ με σουτ της Κανάνι έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Ψωμιάδου. Στο 43′ γέμισμα της Στρίμπα στην μικρή περιοχή γίνεται αποδέκτης της μπάλας η Παπαδοπούλου αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τη Τερεζάκη. Λίγο πριν την ανάπαυλα στο 45′ η Ντούσκα διπλασίασε τα τέρματα με δυνατή κεφαλιά μέσα από τη μικρή  περιοχή, μετά από σέντρα της Στρίμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μέντεκα μπήκε πιο δυνατά και στο 50′ μετά από καλή εναλλαγή της μπάλας βγήκε σε τετ-α-τετ η Ασημώνη, αλλά πλάσαρε άουτ. Στη συνέχεια ο Αστέρας ισορρόπησε την αναμέτρηση και στο 58′ στο δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Καλή ευκαιρία για το Μέντεκα στο 60′ σε γέμισμα της Ασημώνη στη μικρή περιοχή, γίνεται αποδέκτης της μπάλας η Ναλμπάντη, αλλά στο σουτ που δοκίμασε μπλόκαρε εντυπωσιακά η Ψωμιάδου.

Στο 66′ μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα που έφυγε μόνη στην επίθεση η Κωνσταντινίδου, έκανε την ασίσττ στη μικρή περιοχή στην Παπαδοπούλου που βρέθηκε μόνη, αλλά το σουτ που δοκίμασε πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την πίεση και στο 75′ στην προβολή της Γεωργαντζή μέσα στη μικρή περιοχή, μπλόκαρε η Ψωμιάδου. Στο 79′ το κόρνερ που εκτέλεσε η Ασημώνη βρέθηκε στην πορεία της μπάλα για να απομακρύνει η Κωνσταντινίδου με κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε έξω.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Σκανδάλη (89′ Ιντζεβίδου), Φέιμ, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου (85′ Πιστοφίδου)

Μέντεκας Καλαμαριάς : Τερεζάκη (46′ Τσαραμανίδου),  Κλεπουσνιώτου, Ιγνατίου, Μαχλά, Λαζαρίδου, Ευστράτιου, Ναλμπάντη, Κανάνι, Γκελασβίλι (27′ Ασημώνη), Κυριακοπούλου, Γεωργαντζή (λτρ. 85′ Αθανασιάδου)

*Στην επόμενη φάση, τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τα Τρίκαλα 2011, σε μια αναμέτρηση που διεξαχθεί στις 8/3 και ώρα 15.00

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected