Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Τι θα γίνει με τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ;

37125edf8c9e01b44a0416c012ae244e_LΔυσκολίες αντιμετωπίζει η Επιτροπή Κυπέλλων της ΕΠΟ για τον προγραμματισμό του ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Η ρεβάνς της προημιτελικής φάσης στο ΟΑΚΑ επρόκειτο να γίνει 4 ή 5 Μαρτίου, βάσει του προγράμματος, αλλά προκύπτουν πολλά εμπόδια. Αρχικά, ο Ολυμπιακός παίζει τη Δευτέρα (2/3) με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League, οπότε το ματς δεν μπορεί να γίνει Τετάρτη στις 4/3. Πρόθεση της ΕΠΟ είναι να γίνει την Πέμπτη 5/3 στις 19:30, αλλά υπάρχει η, δικαιολογημένη, ένσταση της αστυνομίας, μιας και για την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο κίνδυνος συνάντησης των οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στους χώρους των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είναι πολύ μεγάλος, όπως και αυτός των επεισοδίων.

Η Επιτροπή Κυπέλλων της ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφή με όλα τα εμπλεκόμενε μέρη, προκειμένου να βρεθεί λύση. Αρχικά θα συζητηθεί το ενδεχόμενο με τη Super League το ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα να γίνει Κυριακή, ενώ θα ζητηθεί από την αστυνομία να πει τη θέση της. Πάντως δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα Κυπέλλου, για την επόμενη εβδομάδα, 11 ή 12 Μαρτίου, αλλά αυτό θεωρείται ως η έσχατη λύση. Απόφαση για το πότε θα γίνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ληφθεί στις αρχές ερχόμενης εβδομάδας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected