Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χρόνια Πολλά Δημήτρη! (photos)

2 (1)_610x400

Ο σπουδαίος Δημήτρης Γελαδάρης… 600άρισε(!) στα ελληνικά πρωταθλήματα και στη Δόξα Δράμας του «έστησαν» τούρτα-έκπληξη! Τι είπε ο συγκινημένος 41χρονος άσος.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας επιστρέφει … άκαπνη από τα Γιαννιτσά. Το παιχνίδι έχει αναβληθεί και σε όλους έχει μείνει μόνο η ταλαιπωρία μιας ουσιαστικά άσκοπης μετακίνησης που πολύ σύντομα θα κληθούν να την επαναλάβουν. Ωστόσο πέρα από την χαλαρότητα του ταξιδιού υπάρχει η κρυφή προετοιμασία για μια έκπληξη σε έναν συμπαίκτη τους.

Λίγη ώρα πριν την επιστροφή στην Δράμα το λεωφορείο με τα μέλη της δραμινής αποστολής, κάνει μια συνήθη στάση για ένα καφέ και λίγο ξεμούδιασμα στην περιοχή της Αμφίπολης. Η στάση γίνεται στο γνωστό ρεστοράν και καθιερωμένο σημείο ξεκούρασης των ταξιδιωτών της διαδρομής, τους «Εννέα Δρόμους» του κ. Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι χορηγός στο γήπεδο της Δόξας με δική του διαφημιστική πινακίδα.

Στο «κόλπο», σαν μια μικρή συνομοσία, είναι όλοι. Συμπαίκτες και συνοδοί. Και το τιμώμενο πρόσωπο που θα απολαύσει αυτή την μικρή έκπληξη είναι ο γερόλυκος των ελληνικών γηπέδων, ο Δημήτρης Γελαδάρης.

Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού την περασμένη Κυριακή, στο παιχνίδι της Δόξας με τον Άρη ήταν για αυτόν ένα ορόσημο στην …απέραντη καριέρα του 41χρονου (6-11-74) παραδειγματικού επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Συμπλήρωσε τις ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ συμμετοχές στα ελληνικά πρωταθλήματα!

Μια τούρτα εμφανίστηκε από …το πουθενά πάνω σε ένα τραπέζι και η έκπληξη ξεκίνησε. Ο «Μητσάρας»  μέσα στην χαρά, μπορεί να  μην έσβησε 600 κεράκια γιατί απλούστατα ήταν αδύνατο να χωρέσουν τόσα πολλά, αλλά χάρηκε άπίστευτα την τιμή που του έκαναν οι συπαίκτες του για να τον τιμήσουν.

Μια απίστευτη διαδρομή μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου 600 φορές φώναξε «παρών» μέσα στα γήπεδα. Ένας τρόπος ζωής και μια πορεία που πολλοί θα την ζήλευαν. Ωστόσο ο Γελαδάρης είναι ο ένας που ακόμη και στα γήπεδα της τρίτης κατηγορίας είναι αναγνωρίσημος και αποδεκτός από όλους.

Και πώς να μην είναι ένας παίκτης που μετράει 355 παρουσίες στην πρώτη κατηγορία με την φανέλα του Εθνικού της Χαλκηδόνας του Ατρόμητου του Εργοτέλη της Δόξας και τηςΞάνθης. Με την ακριτική ομάδα έχει και τρεις διεθνείς συμμετοχές (Δύο με Σεββίλη και μία με Λάτσιο). Συν τις 221 στην δεύτερη κατηγορία και ακόμη 24 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία (12 με τους Πόντιους Βέροιας και άλλες τόσες φέτος με την Δόξα). ‘Ετσι βγαίνει το τρελό εξακοσάρι!

Συγκίνηση και μόνο ευχαριστώ!

Ο Δημήτρης Γελαδάρης δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που είχαν στήσει οι άνθρωποι της Δόξας, που μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους πάντες: «Τι να πω… Θέλω μέσα από την καρδιά μου να τους ευχαριστήσω όλους! Την διοικηση, τους συμπαίκτες μου… Όλους… Ήταν ένα πολύ όμορφο ξάφνιασμα. Αυτή η τούρτα ήταν το πιο γλυκό …γλυκό που μου έχουν προσφέρει! Το λέω έτσι γιατί πιστεύω ότι εκπροσωπεί την εκτίμηση και την αναγνώριση που απολαμβάνω από συμπαίκτες και αντιπάλους. Η σημερινή Δόξα είναι μια πραγματική οικογένεια και για αυτό έχω πει ότι αν θα αποφασίσω να συνεχίσω και του χρόνου το ποδόσφαιρο αυτό θα το κάνω μόνο για την Δόξα.

 Ήταν μεγάλη τύχη να συνδιαστεί η 600η συμμετοχή μου με μια τόσο σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου του επιπέδου του Άρη! Πέρα όμως από κάθε άλλη ευχαριστία θέλω να πω δημόσια ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένια Τσιλιγγερίδη από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ, από το πιο απλό και το πιο καθημερινό μέχρι αυτό που θα επιβεβαιώσει για πολοστή φορά, αυτή την μακροχρόνια φιλία που υπάρχει με την οικογένια αυτή».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσιάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected