Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 27ης αγωνιστικής

pregame_lΑ111111111111Με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τον ΑΣ Ειρηνούπολης, να “επισκιάζει” την αγωνιστική δράση της 27ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το Σάββατο (28/3) το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Η αναμέτρηση στο ΔΑΚ είναι αυτή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρίνει τον πρωταθλητή αλλά και αυτόν που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, που θα διεξαχθούν τον Μάιο.

Στο αυριανό πρόγραμμα όμως περιλαμβάνονται πολύ σπουδαία παιχνίδια όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, όπου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 26η αγωνιστική :

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΣ Ειρηνούπολης : δείτε το pre game της αναμέτρησης εδώ και δηλώσεις παικτών εδώ

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού : Ευκαιρία για δοκιμές και χωρίς σκοπιμότητες το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, που ωστόσο έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Σημαντικές απουσίες για τους δύο τεχνικούς, με τον Γιώργος Ντάμτσιος αντιμετωπίζει τις απουσίες των Σάββα Αθανασιάδη, Γιώργου Παντριά, Ούλι Ντόι (τραυματίες) και Χρήστου Μηνούδη (επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται οι Ηρακλής Ελευθεριάδης και Κώστας Καρβούνης. Από την άλλη πλευρά, οι Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός δεν θα έχουν στη διάθεση τους τους Αλέξη Ασλάνογλου και Σάκη Μπάκανο, που θα απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ζερβοχώρι, άγνωστο όμως αν θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι ειδικά αν η βροχόπτωση συνεχιστεί το επόμενο 24ωρο. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν υπολογίζει στον γιο του Ανέστη που θα εκτίσει μία ακόμη αγωνιστική τιμωρίας ενώ αμφίβολοι είναι οι Φώτης Κρουσταλλάς (προσαγωγοί) και Νίκος Παντζαρτζίδης (πρήξιμο στο πέλμα). Από την άλλη πλευρά, άπαντες θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αλλαγές χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού : Και εδώ μόνο η μία εκ των δύο ομάδων “καίγεται” για βαθμούς, αν και τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Εθνικό όσον αφορά την παραμονή. Ιδανικό σενάριο για την ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη το “4×4” στα τελευταία ματς, εντούτοις ίσως να μην φτάσει και αυτό καθώς θα χρειαστεί και απώλεια βαθμών των ομάδων που προπορεύονται. Στα αγωνιστικά, ο Τάσος Μπράτσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέτρο Μπράτση (τιμωρημένος), Τάσο Παρθενόπουλο (τραυματία) και Νίκο Σύγγα (στρατευμένος) ενώ αντίθετα στον Εθνικό επιστρέφει και ο Νίκος Παρασχόπουλος, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή του για την καλύτερη δυνατή 11άδα στο αυριανό παιχνίδι του Γιαννακοχωρίου

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση στη Μελίκη, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει κατά 99% την παραμονή τους στα τελευταία παιχνίδια. Οι δύο προπονητές αναμένει να παρατάξουν τις ομάδες τους με αρκετές αλλαγές, δίνοντας τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι

AΕ Καψόχωρας –  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : “Σφραγίζει” την παραμονή του ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι στη γειτονική Καψόχωρα. Ο “δικέφαλος” με 38 βαθμούς δεν έχει οριστικοποιήσει την παραμονή του, ωστόσο ‘εχει την ευκαιρία κόντρα στους υποβιβασμένους “κοκκινόμαυρους” να πάρει τον βαθμό ή τους βαθμούς και να ανανεώσει την παρουσία του στην Α1 Ερασιτεχνική.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα, καθώς οι δύο αντίπαλο ισοβαθμούν στη 10η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει με 1-0 υπέρ των “κιτρινόμαυρων” και ίσως αυτό το στοιχείο παίξει ρόλο στη συνέχεια, στην περίπτωση βεβαίως που ισοβαθμήσουν στο τέλος. Για τους “πράσινους” θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπάμπης Μήτσας και Κώστας Χριστιάς, ενώ ο Δημήτρης Γιουρόπουλος (εκτός της δικής του απουσίας λόγω της αποβολής στο προηγούμενο παιχνίδι) μπορεί να υπολογίζει κανονικά τους Έρβις Μιμίνι και Έλτον Τσέκα που επέστρεψαν στις προπονήσεις, με μοναδικό αμφίβολο πλέον τον Χρήστο Ανδρέου που δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Ντέρμπι ουραγών στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης, αμφίβολο όμως αν θα ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Σε περίπτωση διεξαγωγής του, οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ελεύθερα με στόχο τη νίκη και για τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ η διατήρηση του αήττητου για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική!

antheon31

Το pre game της 27ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Φίλιππος Μέσης (15) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)   [1-0]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3) – Ατρόμητος Διαβατού (4)  [4-2]

Φίλιππος Μελίκης (7) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (8)  [2-1]

ΦΑΣ Νάουσα (2)  – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)  [0-2]

Άτλας Ζερβοχωρίου (12) – ΑΕ Χαρίεσσας (5)  [0-1]

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (11) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (10)  [0-1]

AΕ Καψόχωρας (14) –  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (9)  [1-3]

Αχιλλέας Νάουσας (6) – Εθνικός Κλειδιού (13)  [1-0]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected