Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-0 (photos)

IMG_3329

 

Ένας Άρης για να…γουστάρεις στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιού Σκυλιτσίου! Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου πήρε μία ακόμη νίκη στις τελευταίες αγωνιστικές και έβαλε πλώρη για την σωτηρία, θυμίζοντας λίγο από το πρόσφατο παρελθόν.

Η σημερινή νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς επιτεύχθηκε κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα προερχόταν από τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι”, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Έρβις Μιμίνι αλλά (προς έκπληξη όλων) με τον παίκτη – προπονητή τους Δημήτρη Γιουρόπουλο, ο οποίος παρά το γεγονός πως ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό, είχε πολύ καλή απόδοση όπως άλλωστε και οι περισσότεροι εκ των συμπαικτών του, ενώ σε χαμηλές στροφές κυμάνθηκαν τα “πρώτα βιολιά” του Αγροτικού και μοιραία ήρθε η ήττα.

Παρουσία 50-60 θεατών, η αναμέτρηση παρά το 1-0, είχε πολλές ευκαιρίες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω στο “φιλμ” του αγώνα. Ο Άρης δημιούργησε πολλές καταστάσεις στα καρέ του Μήτσα, ο οποίος ήταν σταθερός στο σημερινό παιχνίδι ενώ από την άλλη πλευρά οι ελάχιστες φορές που επισκέφτηκαν οι “πράσινοι” τα καρέ του Παπαδόπουλου, δεν χαρακτηρίζονται απειλητικές.

IMG_3334

Το φιλμ της αναμέτρησης

1′ Επέλαση του Κουτσιάδη από δεξιά, γύρισμα της μπάλας προς τη μικρή περιοχή και ο Τσέκα εξ επαφής δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν σωτήρια.

7′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα! Παράλληλη πάσα του Χρήστου Οικονόμου για τον Χάμπαλη, σουτ του τελευταίου η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

19′ Τριπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Γιουρόπουλος έδωσε στον Τσίπη που σούταρε δυνατά, η άμυνα απομάκρυνε, στην επαναφορά ο Γιουρόπουλος έκανε το σουτ και ο Μήτσας εντυπωσιακά απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Μωραϊτης βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε άουτ.

24′ Κοντινό σουτ του Χρήστου Τσίπη του Α., αποκρούει και πάλι ο Μήτσας.

26′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Γιουρόπουλου και ο Χρήστος Τσίπης του Α.  από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

28′ Μακρινή πάσα του Κουτσιάδη προς τον Αραπέλη, αυτός και ενώ έχει αρκετό χώρο για να σουτάρει από κοντά, επιχειρεί να απειλήσει από μακριά στέλνοντας τη μπάλα άουτ

30′ Δυνατό σουτ του Γιουρόπουλου, η μπάλα άουτ.

32′ Η φάση του αγώνα για τον Αστέρα. Σουτ του Τσανασίδη μέσα απ την περιοχή η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά κόντραρε σε αμυντικούς (οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας πως βρήκε σε χέρι αμυντικού).

52′ Διαγώνιο σουτ του Σαμψωνίδη από αριστερά, άουτ.

77′ Εκτέλεση φάουλ του Γιουρόπουλου, στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε αμαρκάριστος ο Καρασαββίδης, το σουτ όμως πέρασε άουτ.

86′ Αντεπίθεση για τον Άρη με τον Αραπέλη, ο ίδιος φτάνει μέχρι τη μεγάλη περιοχή το σουτ όμως από τη γωνία φεύγει άουτ.

IMG_3340

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος Σ., Κουτσιάδης, Αραπέλης (86′ Ασλαμπάλογλου), Τσέκα,  Μωραϊτης Γ., Ανδρέου,  Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ., Τσίπης Χ.Σ. , Τσίπης Χ.Α (71′ Τάνης), Γιουρόπουλος.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Αβετίδης, Σαμψωνίδης (58′ Ρηγόπουλος), Χειμωνίδης, Κατσαπελίδης, Τέτος, Καρολίδης (73′ Κοτσογιαννίδης), Φεζουλάς, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ.  (73′ Μιχαλόπουλος), Χάμπαλης

*περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected