Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άλφρεντ Λέσι – Ο MVP της 9ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική!

cebbceadcf83ceb9

Ένατη ψηφοφορία ανάδειξης των MVP της Α2 Ερασιτεχνικής και παρά το γεγονός πως η διαδικασία κράτησε τέσσερα 24ωρα περίπου, η συμμετοχή ήταν και πάλι εντυπωσιακή! Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το Imathia Sports News και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, συγκέντρωσε 1555 ψήφους σε 7 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία.

MVP της 9ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Άλφρεντ Λέσι του Ολυμπιακού Νάουσας, ο οποίος επιλέχθηκε από 961 αναγνώστες μας! Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Γιώργου Δασκαλάκη βάζει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του στο 2o All Star Game Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος των πρωταθλημάτων.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Γιώργος Λύτης του Κεραυνού Επισκοπής  (εξαιρετικός κόντρα στον ΑΟ Μαρίνας), ενώ στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Αλέξανδρος Ζησιός του Εθνικού Ράχηςπου ξεχώρισε στη νίκη της ομάδας κόντρα στον Νηρέα Βέροιας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 1555  αναγνώστες μας :

Άλφρεντ Λέσι (Ολυμπιακός Νάουσας) 961 ψήφους – 61.81%

Γιώργος Λύτης (Κεραυνός Επισκοπής) 370 ψήφους – 23.77%

Αλέξανδρος Ζησιός (Εθνικός Ράχης)  102 ψήφους – 6.54%

Αντώνης Ντόγος (Ακαδημία Βέροιας)  42 ψήφους – 2.67%

Αντώνης Μόσχος (ΑΕ Αλεξάνδρειας) 42 ψήφους – 2.67%

Θωμάς Τρούπκος (Ελπίδα Μονοσπίτων)  14 ψήφους – 0.89

Στέφανος Φωτιάδης (ΑΕΠ Βέροιας)  9 ψήφους –  0.59%

Τις υπόλοιπες 15 ψήφους πήραν οι Γιώργος Ψαράς (Απόλλων Αγίου Γεωργίου), Δημήτρης Βλάχος (Άρης Παλαιοχωρίου), Αντώνης Φράγγης (Ολυμπιακός Νάουσας) και Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected