Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Αστέρας Τρίπολης Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 (2-2) Νέο εντυπωσιακό γκολ από τον Πασχάλη!

u_20_tripolh_pasΤην ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Τρίπολη έχασε η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα που αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.

Το ματς έγινε αρχικά με καταρρακτώδη βροχή και στη συνέχεια κάτω από συνεχή χιονόπτωση, παρ’ όλα αυτά οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν και κατάφεραν να προσφέρουν καλό θέαμα.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο α’ ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ πέτυχε γκολ που του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και διαμαρτύρεται για τη φάση αυτή, ενώ ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί στο 31′ με τον Γαρυφαλλόπουλο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε σημαντικά και σ’ αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές του Γιάννη Τάτση που πέρασε στο 60′ τους Αλεξίου Γ. και Γκουγιάννο, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να γίνει πιο επιθετικός και να σκοράρει άμεσα με δύο ασίστ του Αλεξίου. Στην πρώτη περίπτωση, στο 63′, έβγαλε τη σέντρα στον Πασχάλη που με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Στεφανίδη. Στη δεύτερη περίπτωση, στο 73′  έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Αναστασιάδη που έκανε το 1-2.

Ο Αστέρας βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και τελικά δεν άργησε να το καταφέρει με τον Παπαγγέλη στο 77′. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΣ θα μπορούσε να φύγει με το «τρίποντο», αν ο Αλεξίου δεν σημάδευε το δοκάρι, αλλά τα δίχτυα στη φάση του 88′

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη Κυριακή είχε κερδίσει με 0-6 τον Παναθηναϊκό.

Το φιλμ του αγώνα

10′ Ακυρώθηκε γκολ του Τζιάλλα για οριακό οφσάιντ.

31′ Από το ύψος του πέναλτι πλασέ του Γαρυφαλλόπουλου και 1-0!

63′ Σέντρα του Αλεξίου και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σουτ του Πασχάλη η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι του Στεφανίδη και 1-1 για τον ΠΑΣ!

73′ Σέντρα του Αλεξίου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Αναστασιάδη και 1-2 για τον ΠΑΣ!

77′ Γαρυφαλλόπουλος και Παπαγγέλης έπαιξαν το 1-2, πλασέ του τελευταίου και 2-2 για τον Αστέρα!

88′ Ατομική προσπάθεια του Αλεξίου, πλάσαρε τον τερματοφύλακα και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Στεφανίδης, Γογονάς, Παπαγγέλης, Καστριτσέας, Βαζούκης, Κυριακόπουλος, Χρήστου, Βελισσάρης, Γαρυφαλλόπουλος, Σαλαπάτας, Γκρόσος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Παππάς, Κοζάκης, Βαλμάς, Τάχιας, Τσιέπας, Λάμπρος, Μυρσινιάς (60′ Γκουγιάννος), Γιάκος (60′ Αλεξίου Γ.), Τζιάλλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης (89′ Μανιφάβας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected