Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Αριστοτέλης Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης 4-0 (photos+video)

DSCN6744Πιο αποτελεσματικός και με περισσότερες λύσεις στην επιθετική του λειτουργία παρουσιάστηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων ο Αριστοτέλης Νάουσας, ο οποίος επικράτησε στον ημιτελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος του Φίλιππου Μελίκης και κατέκτησε την τρίτη θέση και το μετάλλιο.

Μεγάλη η επιτυχία της ομάδας του Βασίλη Αργυρίου, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αριστοτέλης μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής και μάλιστα εκτός της σημερινής διάκρισης του παιδικού τμήματος, ανάλογη ήταν και η επιτυχία της αντίστοιχου ερασιτεχνικού που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του στη Β Ερασιτεχνική.

DSCN6595

Στο σημερινό παιχνίδι, μπροστά σε ελάχιστους (δυστυχώς…) θεατές, οι “κυανόλευκοι” έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πως θα ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Με συνεχόμενο pressing και σωστές τοποθετήσεις στον πλαστικό χλοοτάπητα του Ενωσιακού Γηπέδου, οι παίκτες του Αριστοτέλη κατόρθωσαν να προηγηθούν 3-0 στο πρώτο μέρος και να μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο μισό της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Τοπούζης, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Γολσουζίδη, με τον σκόρερ να βγαίνει ωραία στην πλάτη της άμυνας πλασάροντας σωστά. Δείτε το γκολ :

Στο 22′ ο Τσέλιος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Κεχαϊδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Κουτζιαμπασόπουλο για το 2-0. Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 39′ ο Τοπούζης πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά, πάσαρε παράλληλα στον Γιαννούλη, αυτός με τη μία βρήκε τον αμαρκάριστο Κεχαϊδη και ο τελευταίος με πλασέ “έγραψε” το 0-3.

DSCN6655

Το δεύτερο μέρος ήταν καθαρά διαδικαστικό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και στη μοναδική αξιόλογη φάση (71′) ο κορυφαίος του ματς Κεχαϊδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Αριστοτέλης Νάουσας : Φασούλας, Τσέλιος, Τσιλικιώτης, Τεκερίδης, Τοπασίδης (68′ Κασάπης), Γολσουζίδης (47′ Βασιλειάδης), Τσέλιος, Γιαννούλης, Μάρτσης (52′ Νόλτσης), Κεχαϊδης, Τοπούζης (54′ Μισιρλίδης).

DSCN6720

Φίλιππος Μελίκης : Κουτζιαμπασόπουλος, Μοσχόπουλος (79′ Βενιόπουλος Θ.), Χράσος (67΄Κουτσιαμπασόπουλος), Μπουκουβάλας, Βενιόπουλος Γ., Αργυρόπουλος, Κουκουλιάντας (35′ Τσιλίκας), Τσιανόπουλος, Κακαγιάννης, Νικολαϊδης (71′ Τσιφτόπουλος), Καραγκιζόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected