Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Στα γκολπόστ η επόμενη ανανέωση!

10401646_10202894635740540_5317881632484134823_n

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ξεκινώντας σταδιακά με τις ανανεώσεις παικτών που τεχνική ηγεσία και διοίκηση επιθυμούν την παραμονή τους.

Τρίτη κατά σειρά συμφωνία (μετά τους Νίκο Αλμαλιώτη και Δημήτρη Θεοδοσιάδη) είναι αυτή με τον 21χρονο (6/7/1993) τερματοφύλακα Αλέξη Θεοδοσιάδη, ο οποίος ανήμερα του πρώτου 24ωρου του Ιουνίου, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες για ακόμη ένα χρόνο.

Με θητεία σε νέους Άρη, Βέροια, Πανναξιακό και ΦΑΣ Νάουσα, ο νεαρός πορτιέρο θα συνεχίσει να φορά τα “κυανοκίτρινα” του ΓΑΣ, στο δυναμικό του οποίου εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2015 κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews, τονίζοντας με έμφαση την επιθυμία του για παραμονή αλλά και την πολύτιμη συμβολή του τεχνικού της ομάδας, Σάκη Γλώσση.

Αναλυτικά :

Το προηγούμενο καλοκαίρι αναγκάστηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, τον Ιανουάριο ο ΓΑΣ μου έδωσε την ευκαιρία να βρω τον καλό μου εαυτό και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για την σωτηρία της ομάδας που ήταν ο βασικός στόχος. Σήμερα μετά την συνάντηση που είχα με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Γλώσση, συμφώνησα να παραμείνω στην ομάδα για την νέα σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που είναι ο κύριος παράγοντας για την συμφωνία καθώς και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου”.

Αύριο θα υπάρξει σχετικά ανακοίνωση και για τέταρτο ποδοσφαιριστή που παραμένει στο ρόστερ της ομάδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το περιβάλλον της ομάδας, τρεις είναι οι στόχοι που έχουν εντοπιστεί για την ενίσχυση ενόψει της νέας περιόδου, συν μία που (εφόσον επιτευχθεί) αναμένεται να προκαλέσει πάταγο στους φιλάθλους (και όχι μόνο…) του ΓΑΣ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected