Κατηγορίες
Γενικά

Football League – Ανανεώσεις σε Εύοσμο και Καστέλι

1182967f97aad78e6049a4346f914e54_LΤην τρίτη ανανέωση συμβολαίου ανακοίνωσε την Πέμπτη (09/07) ο Αγροτικός Αστέρας.

Μετά τους Παναγιώτη Βοσνιάδη, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη και ο Νίκος Σαμουηλίδης συμφώνησε να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στους «σταχυοφόρους». Ο 28χρονος έκλεισε τη φετινή σεζόν με 26 ματς στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με το Νίκο Σαμουηλίδη. Ο 28χρονος μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «σταχυοφόρους» για ακόμα ένα χρόνο.

Έχοντας χτίσει ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα και τους φιλάθλους της, οι οποίοι τον σέβονται ως ένα ποδοσφαιριστή που δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο, ο Νίκος Σαμουηλίδης λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου μίλησε στο agrotikosasterasfc.gr, αναγνωρίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι συνεχίζω στον Αγροτικό Αστέρα, γιατί άνθρωποι που εκτιμώ βαθύτατα μου το ανταποδίδουν με εμπιστοσύνη. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η προετοιμασία. Είμαι γεμάτος ενέργεια και διάθεση για δουλειά. Για μένα ο Αστέρας έιναι η οικογένεια μου και όπως με βοήθησε η ομάδα στη ζωή μου και στην καριέρα μου θέλω να τη βοηθήσω να έχει νέες επιτυχίες».

Χωρίς τίτλο

Ο Κισσαμικός θα ενισχυθεί με μεταγραφές, αλλά ο κορμός θα είναι ως επί το πλείστον ο ίδιος.

Την επόμενη εβδομάδα θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι ο Κισσαμικός, οι άνθρωποι του οποίου περιμένουν τις πολιτικές εξελίξεις. Το βέβαιο είναι ότι τη νέα σεζόν ο κορμός της περασμένης χρονιάς θα παραμείνει ο ίδιος, μια και συμφωνία έχει επιτευχθεί με τους Λαζαρίδη, Τσερκέζο, Φραγκουλάκη, Σελινιωτάκη, Βλάχο, Στεφανίδη.

Σειρά θα πάρει ο Μποτωνάκης και ακολούθως και οι υπόλοιποι τους οποίους θέλει να κρατήσει ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected