Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Μακεδονίας – Ο Ημαθιώτης Πάρης Ιτούδης παραμένει στο Μοναστήρι

21bcfb7d42fb45624b57710a2e1a1667_XL (1)Ο πρώτος σκόρερ του Μακεδονικού Μοναστηρίου και της Γ’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Πάρης Ιτούδης, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Μακεδονικού Μοναστηρίου και έτσι θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του και την νέα αγωνιστική περίοδο!

Ο Πάρης Ιτούδης πρόσφερε τα μέγιστα στον Μακεδονικό και η ομάδα του Μοναστηρίου θα μπορεί και την νέα χρονιά να υπολογίζει στον μπομπέρ και τον τρόμο των τερματοφυλάκων.

Το pamebala.gr βρέθηκε σε επικοινωνία με τον Πάρη Ιτούδη, ο οποίος είπε τα εξής:

«Θα μείνω στην ομάδα οπού ξεκίνησα τα ποδοσφαιρικά μου βήματα και επέστρεψα μετά από 6 χρόνια φέτος λόγω ενός τραυματισμού! Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή περνώ πολύ καλά γιατί όλη η διοίκηση είναι φίλοι! Η χρονιά ήταν πολύ ξεχωριστή για μένα γιατί τόσα χρόνια έπαιζα για «ξένους» φιλάθλους, ενώ φέτος έπαιζα για τους ανθρώπους που με ξέρουν χρόνια και ήταν πολύ όμορφα! Κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ και είμαι χαρούμενος γι αυτό και όσο αφορά την νέα χρονιά οι στόχοι της ομάδας είναι ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία και μια γρήγορη σωτηρία και οι προσωπικοί μου στόχοι είναι με τα γκολ μου να δίνω νίκες και χαρές στην ομάδα»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected