Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Μία προδιαγεγραμμένη αποχώρηση είναι γεγονός…

zaradoukas22_610_400Ο Γιάννης Ζαραδούκας μπορεί ν’ ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Πλατανιά αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ προς επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι δεν θα συνέχιζε στη χανιώτικη ομάδα, έλυσε το συμβόλαιό του, αποχωρώντας έτσι οριστικά.

Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και αφορούν τον Ζαραδούκα και σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε άλλο θέμα. Το ενδεχόμενο της αποχώρησης του “Ζάρα” ήταν ανοικτό εδώ και πολλές μέρες και ουσιαστικά έφτασε η στιγμή ώστε οι δύο πλευρές, κατ’ επιλογή του ίδιου του παίκτη, να οδηγηθούν σε αυτό το σημείο.

Ασχημη σίγουρα η εξέλιξη, με τον Πλατανιά να χάνει έναν ποδοσφαιριστή που είχε δείξει τη χρονιά που πέρασε ότι ανέκαμπτε μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του και προπαντός υπολογιζόταν από τον Γιώργο Παράσχο. Με δεδομένο κιόλας ότι ο Νέπλιακ παραμένει τραυματίας δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ, με τον Πλατανιά μεταξύ των άλλων ν’ αναζητά παίκτη και για τη συγκεκριμένη θέση.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected