Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Συνεχίζει τις υψηλές…πτήσεις η Δόξα!

koubroglou-doxadramas_610_400Στην ιστορική Δόξα Δράμας που “δοκιμάζεται” στην Γ’ Εθνική, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Κουμπρόγλου, που τη περσινή σεζόν (2013-14) είχε αγωνιστεί στον Κισσαμικό.

Συγκεκριμένα, ο Κουμπρόγλου στην πρώτη σεζόν του Κισσαμικού στη Γ’ Εθνική έπαιξε σε 25 ματς πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου σκοράροντας 3 γκολ (1 και 2 αντίστοιχα). Στη συνέχεια ακολούθησε το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τώρα η Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

«Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Δραμινού ποδοσφαιριστή Αλέξη Κουμπρόγλου. Ο Κουμπρόγλου ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα, και αγωνίστηκε στους αγώνες playoff που οδήγησαν στην άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία το καλοκαίρι του 2011. Ήταν μάλιστα ένας εκ των δώδεκα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ σε εκείνο το πρωτάθλημα. Επίσης αγωνίστηκε σε Φωκικό, Καβάλα, Αχαρναϊκό, Κισσαμικό με τελευταίο σταθμό το Κοκκινόχωμα, όπου είχε 25 συμμετοχές και σκόραρε 4 φορές. Αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα».

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected