Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός (1-3) Σκόρερ ο Καλτσάς, ο οποίος αγωνίστηκε 73′

bc744ad9d13c619d1bb52001aa06d085_81109Παρά τις πάρα πολλές σημαντικές απουσίες του ο Παναθηναϊκός έδειξε θετικά στοιχεία απέναντι στον Λεβαδειακό εν όψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Μπριζ, επικρατώντας με 3-1 στη Λιβαδειά στο πρώτο του επί ελληνικού εδάφους φιλικού.

Λίγο πριν την πρόβα τζενεράλε με την Ουντινέζε την ερχόμενη Τετάρτη (22/7) στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» έδειξαν ορεξάτοι στο φιλικό-αγγαρεία με τους Βοιωτούς, με τον Γιάννη Αναστασίου να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής. Από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος είχαν οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι με τον Μαχαίρα (30′) και οι φιλοξενούμενοι με τον Δώνη (15′).

Εξαιρετικός ο Λουντ, ο οποίος είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ, ενώ πολύ θετικά μηνύματα έστειλα και ο Καλτσάς, ο οποίος βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι και πέτυχε το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού».

Με αρκετές απουσίες παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει διαθέσιμους μόλις 17 παίκτες και να παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-2-1, με τους Λουντ και Δώνη αμυντικά χαφ και τους Ατζαγκούν και Καλτσά πίσω από τον προωθημένο Πέτριτς.

Ωστόσο τις επιθετικές διαθέσεις της έδειξε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Οι Βοιωτοί απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό τα καρέ του Στιλ με την κεφαλιά του Μάντζιου, αλλά ο Άγγλος πορτιέρο μπλόκαρε εύκολα. Ο Παναθηναϊκός, που προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, ισοφάρισε στις κεφαλιές στο 5’ με τον αρκετά κινητικό Καλτσά, που δεν μπόρεσε όμως να βρει δίχυτυα.

περισσότερα στο a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected