Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (4-1) Στην αρχική ενδεκάδα ο Ηλιάδης!

67ea02add8b3e477204ce4cd1a778815_M“Τετρακέφαλος” ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 4-1 του Παναιτωλικού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και άνοιξε έτσι ιδανικά, έστω και αν πρόκειται για φιλικό, την νέα σεζόν.

Η ομάδα του Πετράκη σκόραρε 4 φορές, με 4 διαφορετικούς παίκτες αλλά με τον ίδιο τρόπο άπαντες, με κεφαλιά.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσέτης στο 26′, το 2-0 πέτυχε ο Φερφελής στο 35′, με τον Σαπαλίδη στο 53′ να κάνει τρια τα τέρματα του “Άγιαξ” της Ηπείρου πριν κάνει το 4-0 ο Τζημόπουλος στο 85′.

Τα “καναρίνια” μείωσαν στο τελικό 4-1 στις καθυστερήσεις με τον Σάαντο.

Η ομάδα του ΠΑΣ έδειξε καλύτερα στοιχεία από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού καθώς είχε καλύτερα τελειώματα των φάσεων, ωραίες συνεργασίες και συνδυασμούς.

Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη 23 του μήνα με αντίπαλο τον Ηρακλή επίσης στο Καρπενήσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Κοζάκης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κατσέτης, Ηλιάδης, Ίλιτς, Γιάκος, Ακόστα, Φερφελής. Αγωνίστηκαν και οι Κολιοφούκας, Μπέριος, Αυγενικού, Τζημόπουλος, Σαπαλίδης, Καρανίκας, Κρητικός, Τσάβες, Μανιάς, Μυρθιανός, Αλεξίου, Βαλμάς, Μασούρας, Παππάς.

Παναιτωλικός (Λιονέλ Πόντες): Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Βιγιαφάνες, Μαλεζάς, Μάκος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου. Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινόπουλος, Καράι, Χαντάκιας, Μαργαρίτης, Μωραίτης, Σαάντο, Μήλιος, Στεφανάκος, Αθανασόπουλος, Κολοβούρης,  Κοντογιάννης, Βασιλάρης, Ζαρκάδας.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο Κολιοκώτσιος από το σύνδεσμο Ευρυτανίας με βοηθούς τους Χρυσανθόπουλο και Σόμαλη επίσης από την Ευρυτανία.

passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected