Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” σε ένα γήπεδο…χαλί! (photos)

a5528a9b996044f5dbea36694d6b698b_P1040673Κάτι που χαρακτηρίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είναι η διοικητική σταθερότητα και οι στόχοι που έχουν βάλει οι άνθρωποι του χωριού να αξιοποιούν τα ταλέντα της περιοχής αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούν και τη νέα σεζόν, με νέο τεχνικό τον Τάσο Μπεριτζά και τον άμεσο συνεργάτη του τον Χάρη Νούσια. Την Δευτέρα (27/7) στο ιστορικό γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο βασικό γήπεδο που ήταν πραγματικό «χαλί».

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως την πρώτη εβδομάδα θα δοκιμαστούν και αρκετά νέα παιδιά και παράλληλα η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά και περιμένει να δει εάν οι Χάμος, Αγρόδημος και Μανούσιος μείνουν ή επιστρέψουν στον Οικονόμο, αφού αυτές τις μέρες περνάνε από το μικροσκόπιο του προπονητή της ΑΕΛ Ντόστανιτς.

Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν πολλά νέα παιδιά που δοκιμάστηκαν και σύντομα ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει για το αν ανάψει πράσινο φως ή όχι.

Τα νέα αποκτήματα μέχρι την Δευτέρα (27/7), είναι από αριστερά οι Καψιώχας, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Καραβασίλης, Πρίφτης, Δημητρέλης, Γούπος.

Τα νέα αποκτήματα μέχρι την Δευτέρα (27/7), είναι από αριστερά οι Καψιώχας, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Καραβασίλης, Πρίφτης, Δημητρέλης, Γούπος.

Παράλληλα στον Οικονόμο πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα έχει τους παίκτες που θέλει ώστε να ανταποκριθεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτές τις μέρες οι παίκτες θα περάσουν και από ιατρικές εξετάσεις.

Την πρώτη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά μια πρώτη γνωριμία προπονητών – παικτών και στη συνέχεια για περίπου μιάμιση ώρα προπόνηση χωρίς οι ρυθμοί να ανέβουν. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και μετά από λίγες ημέρες η ένταση θα ανέβει.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected