Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Τρεις ακόμη προσθήκες στην Καλαμαριά

2011121404731_155519499Την πρώτη δεκάδα παικτών συμπλήρωσε χθες για το φετινό ρόστερ του ο Απόλλων, αποκτώντας τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, μετά τους Μήτσικα, Προβατίδη, Μπουλγκουρίδη, Γιαξή, Πολιανίδη, Σαπανίδη και Παπακώστα.

Ο λόγος για τον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Χρήστο Μουτζούρη (έπαιζε στον Αιολικό) τον 22χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Αντώνη Τσαούση (φωτ. έπαιζε Πανσερραϊκό) και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Χάρη Σαράφογλου (έπαιζε Ηρακλή και Ηρακλή Αμπελοκήπων). Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμφώνησαν χθες με τη διοίκηση και αναμένεται κι αυτοί σύντομα να υπογράψουν τα νέα τους συμφωνητικά, συνεχίζοντας φυσικά και τις προπονήσεις, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης πάντως λέει πως δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, αφού βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές και θα κλείνει συμφωνίες. Στόχος του είναι να συμφωνήσει και με πιο ηχηρά ονόματα, περιμένοντας τις απαντήσεις από τις προτάσεις που έχει κάνει.

Βραζιλιάνος τερματοφύλακας συν ακόμη δύο

Παράλληλα, κοιτάει και προς την ξένη αγορά, καθώς βρίσκεται σε επαφή, εκτός από τον Αλβανό επιθετικό Ελτζον Τοπλαρί με τρεις Βραζιλιάνους, εκ των οποίων ο ένας είναι τερματοφύλακας και οι άλλοι δύο μέσος και επιθετικός. Είναι πιθανό να αφιχθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και να ενισχύσουν το ρόστερ. Επίσης, θα αποφασιστεί ποιοι από τους παίκτες της περσινής Κ-20 θα παραμείνουν και φέτος, αφού υπάρχει αρκετό ταλέντο. Για τη θέση του τερματοφύλακα τελικά φαίνεται πως δε θα προχωρήσει του Μπαντή (στρατεύεται το Σεπτέμβριο), ενώ έχουν προταθεί οι Ζιάκκας και Τεντώνης.

Φιλικό με Αχιλλέα Τριανδρίας

Ο Απόλλων θα δώσει και το πρώτο ανεπίσημο φιλικό του το ερχόμενο Σάββατο. Θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Τριανδρίας και ο Απόστολος Πάππας εκτός των παικτών που έχουν αποκτηθεί ήδη, θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» κι άλλους που προπονούνται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα. Παράλληλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να ανακοινωθούν και τα νέα διαρκείας και ίσως και οι πρώτες χορηγίες.

metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected