Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Μεταγραφή και ανανεώσεις στους “ασπρόμαυρους”

DSCN5096

Και ενώ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται, η διοίκηση του Μακροχωρίου συνεχίζει εντατικά την ενίσχυση του δυναμικού ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά την μεταγραφή του Γιώργου Τσακαλίδη από τον Ατρόμητο Διαβατού και την προώθηση αρκετών παικτών από την Ακαδημία (μεταξύ αυτών και ο Νίκος Δημοσθένους), η Ένωση πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Χρήστο Σερασκέρη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φίλιππο Μελίκης.

Ο 22χρονος (03/12/1993) αμυντικός επιστρέφει στο Μακροχώρι μετά την περσινή θητεία του στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν και πραγματοποίησε 6 συμμετοχές στη Γ Εθνική και 328 αγωνιστικά λεπτά. Στη Μελίκη μετακόμισε μετά από επιλογή του Γιάννη Κερλίδη, βοηθώντας σημαντικά ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να τερματίσουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός των άλλων, η διοίκηση συμφώνησε με τους Νίκο Πατσιαβούρα και Μάριο Αργυρόπουλο οι οποίοι θα παραμείνουν και τη φετινή χρονιά στον σύλλογο, με τον πρώτο μάλιστα να έχει μια γεμάτη χρονιά πέρσι αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η προσθήκη του Χρήστου Σερασκιέρη σαφώς και δεν θα είναι η τελευταία για τους “ασπρόμαυρους” που συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους στόχους και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθούν και επίσημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected