Κατηγορίες

ΕΠΣ Ημαθίας – Η σημερινή μεταγραφική δραστηριότητα (30/7)

μπαλα38

 

Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις στην Ημαθία LIVE στο transfer24

Σχετικά ήρεμη ήταν η σημερινή μέρα όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Ημαθίας, με πιο χαρακτηριστικές ωστόσο αυτές των Χρήστου Ζωγράφου και Γρηγόρη Πατρίκα.

Στην Α1 Ερασιτεχνική και συγκεκριμένα στον πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης, επέστρεψε μετά από 6 μήνες ο Παναγιώτης Καλφούντζος, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ακαδημία Βέροιας (Α2 Ερασιτεχνική). Την ίδια ώρα, ανανέωσε ο Αντώνης Κουκουράκης, από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν την περσινή σεζόν.

Η ΑΕ Χαρίεσσας κατάφερε να κρατήσει στις τάξεις της τον ταχύτατο επιθετικό Βαλάντη Τοπαλίδη, ωστόσο άφησε ελεύθερους τους Νίκο Θεοδωρόπουλο και Λεωνίδα Λέσκα, με τον τελευταίο να μεταγράφεται στον Κεραυνό Επισκοπής

Για την Α1 τέλος, είχαμε την επιστροφή του Χρήστου Ζωγράφου στην Ημαθία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με τον 22χρονο μέσο να αγωνίζεται πέρσι σε Μακροχώρι και Μακεδονικό Νεάπολης με ενδιάμεση μεταγραφή. Οι κυπελλούχοι Ημαθίας κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ και θα προβούν σε νέες μεταγραφές.

Στην Α2 Ερασιτεχνική, η Δόξα Λιανοβεργίου πέτυχε “με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”, καθώς κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό τους δύο παίκτες με ξεχωριστή θέση στον Νησαϊκό και συγκεκριμένα τους Γρηγόρη Πατρίκα και Αντώνη Παπαδόπουλο.

Την ίδια ώρα, η ΑΕ Σχοινά και ο ΑΟ Μαρίνας προχωρούσαν και στις δικές τους κινήσεις με τους μεν πρώτους να αποκτούν τον 24χρονο μέσο Αντώνη Κασλαμά από τον Αλιάκμνων Νησελίου και τον ΑΟΜ να κάνει δικό του τον Αλέξανδρο Ματάτη από τη γειτονική Θύελλα Στενημάχου.

Τέλος, στη Β Ερασιτεχνική και συγκεκριμένα στη Λυκογιάννη, ο Απόλλων ανακοίνωσε τέσσερις ανανεώσεις (Βασίλη ΚιουτάχιαληΓιώργο Κιουτάχιαλη, Αντώνη Παυλίδη, Ευθύμη Παπαδόπουλο) αλλά και τρεις αποδεσμεύσεις (Γιάννη Παυλίδη, Νίκο Παυλίδη και Νίκο Κουϊρουκίδη)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected