Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι δύο ομάδες της Ηλείας στον…γκρεμό!

paniliakos_logo_30-07Κι ενώ ο Πανηλειακός παραμένει «κλινικά νεκρός» λόγω της αδιαφορίας της μεγάλης μάζας της πόλης γι” αυτόν καθώς και λόγω διαφόρων χειρισμών και γεγονότων – συμπεριφορών (που προέρχονται από συγκεκριμένα πρόσωπα, κι έχουν έχουν κλείσει την πόρτα σε κάποια άλλα πρόσωπα…), φαίνεται πως η κατάσταση οριστικοποιείται ως ΜΗ αναστρέψιμη!

Αφού φαίνεται ότι αποβαίνουν ως τώρα (απόγευμα Κυριακής) άκαρπες και οι κάποιες τελευταίες προσπάθειες. Οι οποίες πήγαν να γίνουν τις τελευταίες μέρες από μερικούς φιλάθλους της ομάδας αλλά και πρόσωπα της πόλης (όπως ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής). Με στόχο – αν είναι εφικτό – να δημιουργηθούν οικονομικές και διοικητικές συνθήκες ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής κατηγορίας.

Σε αυτό δηλαδή που έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κι ΟΧΙ στην Α1 Τοπική κατηγορία Ηλείας! Ειδικά με μορφή ΔΙΑΛΥΣΗΣ του Α.Ο. Πανηλειακός και ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΟΥ σε άλλο σωματείο της περιοχής (και συγκεκριμένα τον Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας που κάποιοι ήδη κάνουν συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τον πρόεδρο της ομάδας αυτής Θανάση Γκέτσιο)…

ilia-sport.gr

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Ο ΠΑΟ Βάρδας πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή να βρει επενδυτή για να κρατηθεί ζωντανός, αλλά προφανώς δεν τα κατάφερε.

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε το ΔΣ της ομάδας αποφάσισε ότι ο σύλλογος της Βάρδας αποχωρεί οριστικά από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λόγω οικονομικής αδυναμίας.

«Μετά και την τελευταία Γενική Συνέλευση της ομάδας, το ΔΣ και τα μέλη της συναποφάσισαν την αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρωτίστως για οικονομικούς λόγους», ήταν ανακοίνωση που επισημοποιεί το αντίο στη Γ’ Εθνική.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected