Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Πραγματοποίησε τη μεταγραφή των μεταγραφών!

128a0d4297354a88470ab827d35e195a_XLΤη σπουδαιότερη μεταγραφική ενέργεια του καλοκαιριού σε Γ’ Εθνική και όχι μόνο, αλλά και της ιστορίας του, ολοκλήρωσε το Ηράκλειο, αποδεικνύοντας πως δεν αρκείται στην ιδέα μίας καλής πορείας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην οποία θα συμμετάσχει ως νεοφώτιστο.

Πριν από λίγη ώρα ο σύλλογος των βορείων προαστίων προχώρησε στην απόκτηση του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, μετά από επιδέξιες ενέργειες της διοίκησης του Δημήτρη Μπελίτσου, ο οποίος έκανε πράξη την εισήγηση του Γιώργου Αρχοντάκη.

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον ποδοσφαιριστή που διέπρεψε στη χώρα μας σε κορυφαίο επίπεδο, κυρίως με τη φανέλα του Πανιώνιου! Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιξε με τα κυανέρυθρα κατά τη διετία 2007-2009, έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές και 2 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά και σημαντικές διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αξέχαστο παραμένει το γκολ που είχε πετύχει ο Γερμανός -με κροατική καταγωγή- ποδοσφαιριστής στις 7 Δεκεμβρίου του 2007, χάρη στο οποίο ο Πανιώνιος έπαιρνε σπουδαία νίκη με 1-0 στη Βιέννη επί της Αούστρια!

περισσότερα στο pamebala.gr 

(φωτό: Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς με τον Δημήτρη Μπελίτσο, λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected