Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Συμφωνία με Πεταυράκη, επόμενος ο Ντίνας!

πεταυρακηςΤα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σταύρου Πεταυράκη στον Άρη που περιμένει ο Θάνος Ντίνας να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Προ των πυλών του Άρη βρίσκεται ο Σταύρος Πεταυράκης ακολουθώντας τον Πασχάλη Μελισσά κι ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Θάνος Ντίνας αν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη στον Άρη έχουνε πάντα στα υπόψη τους τους Βαγγέλη Μάντζιο, Γιάννη Στάθη και Θοδωρή Τσιποτσέρη του Λεβαδειακού αναμένοντας όμως τις εξελίξεις στην ομάδα της Βοιωτίας σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ Σταύρος Πεταυράκης θα είναι η δεύτερη κίνηση για τον Άρη μετά από αυτή του Πασχάλη Μελισσά αφού έχει επέλθει συμφωνία και απομένει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Μία εξέλιξη που θα τον φέρει στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πεταυράκης μπορεί να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά επειδή αποτελεί βασική επιλογή για τον Τραϊανό Δέλλα ζήτησε να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και όπως όλα δείχνουνε στον Άρη. Για την ιστορία ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα Ρόδου και πριν πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ το 2013, αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Ρουφ και Φωστήρα.

Ακόμη στον Άρη αναμένουνε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Θάνος Ντίνας να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ώστε να μπούνε στην διαδικασία διαπραγματεύσεων μαζί του. Ο Ντίνας ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τις ακαδημίες της Skoda Ξάνθης όπου δόθηκε δανεικός στην Ζάκυνθο για δύο χρόνια, την τριετία 2010-13 αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή για να μεταπηδήσει την επόμενη διετία στον Παναθηναϊκό.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected