Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Οι δύο μεταγραφές που θα προκαλέσουν πάταγο!

Είναι εκ των πραγμάτων από τα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου στην Ευρώπη… Ο λόγος για τους Καρίμ Μπενζεμά και Έντιν Τζέκο, που δεσπόζουν στα σενάρια τις τελευταίες μέρες!

karim-benzema-champions-604x345

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να ρίξει η ομάδα του Λονδίνου καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποδεχθεί την πρόταση των «κανονιέρηδων» για τον Γάλλο επιθετικό!

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με τη «Metro»! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αποδεχθεί την πρόταση 55 εκατομμυρίων ευρώ των Λονδρέζων και να παραχωρήσει τον Γάλλο επιθετικό, με την Άρσεναλ να ταράζει τα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

πηγή

dzeko

Ο Βόσνιος έδωσε τα χέρια με τους «τζιαλορόσι» και απομένει η συμφωνία των Ρωμαίων με τη Μάντσεστερ Σίτι για να ολοκληρωθεί το deal!

Μια ανάσα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έντιν Τζέκο είναι η Ρόμα καθώς όπως αναφέρει το Sky Sports ο Βόσνιος επιθετικός τα…βρήκε με τους Ρωμαίους και πλέον απομένουν οι διαπραγματεύσεις των «τζιαλορόσι» με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εδώ και αρκετό καιρό η Ρόμα επιχειρούσε να «κλείσει» το deal, κάτι που φαίνεται να καταφέρνει τελικά, με το συμβόλαιο του Τζέκο να αποδεικνύεται το πιο δύσκολο κομμάτι της μεταγραφής. Λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά ο Βόσνιος φορ αναμένεται να έχει… ηγεμονικό συμβόλαιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected