Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Δικός της ο Μαργαρίτης, έρχεται ο Λιόλιος

kavala12Άλλη μια σημαντική προσθήκη για τον ΑΟ Καβάλας ενόψει της συμμετοχής στον 1ο όμιλο της Γ’ Eθνικής, καθώς αποκτήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης με θητεία και στην Super League.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδος μας, ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου πλάγιου αριστερού αμυντικού Μαργαρίτη Γεώργιου, ο οποίος έχει θητεία και στην Super League με την φανέλα του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου».

Συμφωνία με Νίκο Λιόλιο

Η διοικούσα επιτροπή συμφώνησε και με το Νίκο Λιόλιο, που ήταν πέρυσι αντίπαλος του ΑΟΚ με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος αμυντικός είχε 26 συμμετοχής με τους «κίτρινους» και στο παρελθόν είχε περάσει από Ρόδο, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή, Βύζα Μεγάρων, Πανιώνιο και Καλαμάτα. Βρίσκεται σήμερα (31/7) στο «Ανθή Καραγιάννη» και θα κάνει σε λίγο την πρώτη του προπόνηση με τους «κυανόλευκους». Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής.

Τα φιλικά των Καβαλιωτών

Για αύριο (1/8) είναι προγραμματισμένα τα πρώτα επίσημα φιλικά προετοιμασίας για τους τρεις εκπροσώπους της ΕΠΣ Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ” Εθνικής.

Αναλυτικά:

*Ο ΑΟ Καβάλας θα δώσει αύριο (1/8), στις 6.30μ.μ.,  φιλικό παιχνίδι στο Βερούλειο με αντίπαλο την ΑΕ Καβάλας και είναι το πρώτο επίσημο στη φετινή σεζόν. Είχε προηγηθεί το προπονητικό φιλικό με τον Πανθρακικό στο Βώλακα (ήττα με 4-0).

*Το Βυζάντιο υποδέχεται αύριο (1/8), στις 7.30μ.μ., τον Ηρακλή Καβάλας και αυτό είναι το πρώτο τεστ των δύο συλλόγων.

*Ο Νέστος θα υποδεχθεί αύριο (1/8), στις 6.30μ.μ. στο Βοηθητικό γήπεδο της  Χρυσούπολης σε φιλικό-προπόνηση της Θράκη Γραβούνα.

kavala-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected