Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Δικοί του και οι Κουκουλέκης, Τζιτζής

Χωρίς τίτλοΣε δύο ακόμη προσθήκες προέβη χθες η διοίκηση του Απόλλωνα, συμφωνώντας με τους Τάσο Κουκουλέκη και Γιώργο Τζιντζή. 

Ο πρώτος είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως «οκτάρι» και έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, έχοντας φορέσει τη φανέλα μεταξύ άλλων των Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Αναγέννησης Επανομής. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Απόλλωνα Αρναίας και Καμπανιακό.

Ο Τζιντζής είναι 21 ετών κι αγωνίζεται ως στόπερ, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Μακεδονικού. Δύο ακόμη παίκτες είναι κοντά στο να κλείσουν, με τον έναν εκ των δύο να είναι ο Παναγιώτης Ζιάκκας, τερματοφύλακας που έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και με τις οποίες ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Ιωακειμίδης, εκτιμά ότι θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση (ξένοι+τρεις έμπειροι από ελληνικό χώρο).

Σήμερα, ο Απόλλων δίνει το πρώτο του φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας στην Καλαμαριά (19.00), με τον Απόστολο Πάππα να χρησιμοποιεί τους νεοαποκτηθέντες αλλά και κάποιους δοκιμαζόμενους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected