Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ελπίδα Έδεσσας – Σε εξαιρετικό κλίμα η πρώτη συγκέντρωση (photos)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση εξελίχτηκε η πρώτη συνάντηση της “αναγεννημένης” θα λέγαμε Ελπίδας Έδεσσας στο διαχρονικό κοσμικό κέντρο “Αρχοντικό” στην Έδεσσα των Αφων Δασκαλίνα, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης των καταρρακτών.

Το βράδυ της Παρασκευής διοίκηση, προπονητές και παίκτες απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα και γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο Λεωνίδα Τούσια, ο οποίος στον λόγο του προς τους παίκτες επιχείρησε να στείλει το μήνυμα στους νεαρούς κυρίως παίκτες πως η ομάδα της Ελπίδας από δω και στο εξής θα πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα του Νομού. Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου τεχνικού της Βάιου Στεργιόπουλου και του βοηθού του Γιάννη Γρεβενάρη.

Στο ρόστερ της Ελπίδας ανήκουν οι :’ Απάζογλου, Τζήγκας, Παπαδόπουλος, Ζαχαριάδης, Φάρρας, Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Βάσιος, Πασλαμούσκας, Δαφνής, Πουλιέζος, Σιμέου, Αδάμ, Παγιουλάς, Νικολαΐδης, Κίτσος, Βλαδίκας, Πρεβατιτσάνης, Δούμος, Φουδούλης, Δεληκώστας, Τσάτσε, Παπαγεωργίου, Σοσάρι, Τέντζερης, Γάτσης, Τούσιας.

Τη Δευτέρα 3/8 ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου.

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected