Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ολυμπιακός – Έτοιμοι οι τρεις για δανεικοί

Υπόθεση λεπτομερειών η ολοκλήρωση του δανεισμού τριών παικτών από το πολυπληθές ρόστερ του Ολυμπιακού.

141336927364Η πρώτη κρούση έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Η πρόταση, αρκετά καλή. Δανεικός με option αγοράς, συγκεκριμένη είτε για το αν η Καρλσρούη κέρδιζε τον προβιβασμό της στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα είτε όχι.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Διαμαντάκος ήταν θετικός, ωστόσο ο Ολυμπιακός αρνήθηκε. Αυτό δεν αποθάρρυνε τους «μπλε», οι οποίοι παρότι για κάτι … δευτερόλεπτα έχασαν την άνοδο από το Αμβούργο στα play-off του Μαϊου, επανήλθαν για τον Έλληνα επιθετικό και κατά πως φαίνεται μετατρέπουν το χειμωνιάτικο φλερτ σε γάμο!

περισσότερα στο sdna.gr

d70b5769ce1f67303ea39f69410f7d31_L

Ο Τάσος Καραμάνος, όπως αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Ολυμπιακού θα έπαιρναν το δρόμο του δανεισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο 24χρονος επιθετικός αναμένεται τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με την φανέλα του Πανιωνίου.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους Νεοσμυρνιώτες προκειμένου να δώσουν τον Καραμάνο δανεικό, καθώς ο Έλληνας φορ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

141337111691Κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νίκολας Μαρτίνες βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του στην Ανόρθωση.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο είναι πολύ πιθανό να καταλήξει στην Ανόρθωση.

Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό με τον παίκτη να είναι θετικός να μετακομίσει στον κυπριακό σύλλογο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Κύπρο, το μόνο που απομένει είναι ο Ολυμπιακός να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected