Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πανσερραϊκός – Ενίσχυση στα άκρα με Γεωργιάδη!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ-ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ  / SUPERLEAGUE / LEVADIAKOS-PANTHRAKIKOSΉταν 23 Ιουνίου όταν το “SSN” σας ενημέρωνε πως ο Πανσερραϊκός είχε ξεκινήσει επαφές με τον 27χρονο Σερραίο αριστερό μπακ-χαφ Γιώργο Ιωαννίδη και… 38 ημέρες μετά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα φορά πλέον την κόκκινη φανέλα.

Αν μη τι άλλο ο Πανσερραϊκός με την προσθήκη του Ιωαννίδη δυναμώνει ακόμη πιο πολύ και την αριστερή του πλευρά, καθώς η εμπειρία του και οι παραστάσεις του από επίπεδο Super League είναι τέτοιες που μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο Ιωαννίδης που κατάγεται από το Σιδηρόκαστρο δοκίμασε την τύχη του στην Πολωνία την χρονιά που ολοκληρώθηκε και συγκεκριμένα στην Μπίτοβ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ηρακλή, από τον οποίον και ξεκίνησε, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Λεβαδειακό μετρώντας περισσότερες από 100 συμμετοχές. Eπίσης ήταν διεθνής με τις Εθνικές U21 και U19.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ιωαννίδης δεν σταμάτησε να μιλά με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, εξέτασε όλες τις προτάσεις που έχει και αποφάσισε την επιστροφή στα πάτρια εδάφη…

serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected