Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αιγινιακός (1-0) “Πιασμένοι” οι παίκτες, δεν αγωνίστηκε ο Ζούρκος

DSCF8634Ρεπορτάζ : Μπάμπης Πεΐδης, pieriasport.blogspot.gr

Με 1-0 κέρδισε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας τον Αιγινιακό στο μεταξύ τους φιλικό το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ανδρομάχης στην Κατερίνη.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην κορύφωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας τους και αυτά τα δυνατά φιλικά παιχνίδια αποτελούν ένα τεστ αξιολόγησης για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται αυτή την εποχή και με δεδομένο το ότι θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι και πάλι μαζί στα επίσημα πλέον παιχνίδια του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε με ε΄να γκολ το οποίο πέτυχε στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Ποτουρίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Από τον Αχιλλέα έλειψαν οι ανέτοιμοι Τσαγκαράκης και Αν. Παναγιωτίδης, ενώ από τον Αιγινιακό οι Πέντα, Δερμιτζόγλου, Ζούρκος, Ντίντακ που δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους, ενώ απουσίασε και ο Γουέλκαμ ο οποίος δεν επέστρεψε ακόμη από την Ονδούρα.

Για τον Αχιλλέα ο Νίκος Τσιτσιλίκας χρησιμοποίησε τους Μπικιαρόπουλο, Λαζαρίδη, Δερμίση, Τασίδη, Γ. Παναγιωτίδη, Ποτουρίδη, Κατσιαμήτα, Κοτσιαρίδη, Κλιάνη, Νάκα, Ζαχαράκη. Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι: Τζήμας, Λύτρας, Ηλιάδης, Καπασακαλίδης, Βραχνός, Κεραϊλίδης, Φουρκιώτης, Καραμανώλας.

Για τον Αιγινιακό ο Γιώργος Φοιρός χρησιμοποίησε τους Τόλιο, Γιαζιτζόγλου, Αραμπατζή, Λιόλιο, Μουταφσίσκυ, Αχαλινόπουλο, Κωστίκο, Νικολίτση, Σαββίδη, Ατανάσωφ και Χατζόπουλο.

Νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού (έπαιξε μαζί τους και ο Πλάτων Καρακατσάνης) με κάποιους υπο δοκιμήν νεαρούς παίκτες, έπαιξαν φιλικό με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected