Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Δεύτερη μεταγραφή σε μια μέρα για τον ΑΟΧ και η θετική εισήγηση για Τοπούζη από Διλμπέρη

tsoutsisaoxΔεύτερη προσθήκη για τους Χανιώτες την Κυριακή (2/8), με τη διοίκηση της ομάδας να εντάσσει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε πέρσι με τη φανέλα του Απόλλων Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσούτση. Είναι γεννημένος 12/10/1991 έχει ύψος 1,78 αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Π. Γλυφάδα, Πανσερραϊκό, Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλων 1926.”

agrotikosasterasfc_photo1437

Θετική η εισήγηση Διλμπέρη για τον υπό δοκιμή Τοπούζη – Η Πιρίν αντί της Μπάνσκο στο πρόγραμμα των φιλικών – Ρεπό έχουν την Κυριακή (2/8) οι «σταχυοφόροι» που αναχωρούν την Δευτέρα (3/8) για το Μπάνσκο

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Παναγιώτης Διλμπέρης από την εικόνα του Αγροτικού Αστέρα στο πρώτο φιλικό της σεζόν (1-0 επί της ΑΠΕ Λαγκαδά). Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» μάλιστα είχε την ευκαιρία να δει σε ρυθμούς αγώνα και τους υπό δοκιμή Θανάση Τοπούζη και Παύλο Ευθυμιάδη.

Ο πρώτος (23 ετών, επιθετικός) άφησε καλές εντυπώσεις και η εισήγηση του Διλμπέρη στην διοίκηση είναι θετική ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του. Αντιθέτως, ο 26χρονος πρώην μέσος του Πανελευσινιακού δεν εντυπωσίασε και δεδομένης της πληρότητας που έχει ο Αγροτικός στο χώρο του κέντρου, το πιθανότερο είναι πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

περισσότερα για τον Αγροτικό στο flnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected