Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Οι νέες σπουδαίες προσθήκες στο Αγιονέρι, η παραμονή Παπαναστασίου στην ΑΠΕΛ και τα φιλικά του Καμπανιακού

f37 (1)Με τον Μπάμπη Μαυροκεφαλίδη ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία του Εθνικού Νέου Αγιονερίου.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός που τη περασμένη χρονιά βρισκόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή του Εθνικού, εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του την νέα σεζόν.

Μαζί με τον 23χρονο μέσο, στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου μεταγράφηκε επίσης ο Πέτρος Κοντσίδης από την FC Σέρρες ενώ ανανέωσαν οι Γαλάνης, Γκέρτσος, Παπαδόπουλος και Μπουζούρας.

papanastasioy

Δεν κρατιέται να μπει ξανά ενεργά στις προπονήσεις της ΑΠΕ Λαγκαδά, ο Δημήτρης Παπαναστασίου, ο οποίος ανανεώσε την συνεργασία του με τους Λαγκαδιανούς.

Και πως να μην ανανεώσει άλλωστε, όταν την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο 99% των παιχνιδιών της ΑΠΕΛ ως βασικός και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου. Ο «Μπούμπα» μετά τον δύσκολο τραυματισμό που πέρασε και την πετυχημένη εγχείρηση που πραγματοποίησε, αναμένεται να μπει σιγά-σιγά ενεργά στο κομμάτι τον προπονήσεων και να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του στο χώρο του κέντρου.

Ήδη, από την ερχόμενη εβδομάδα, ο «Παπ» ξεκινάει το δικό του ατομικό πρόγραμμα και με την πάροδο των ημερών θα ενσωματωθεί κανονικά στο πρόγραμμα του Γιάννη Παγώνη.

epsm24.gr

ΚαμπανιακόςΤα φιλικά προετοιμασίας

Συνεχίζονται οι σκληρές διπλές προπονήσεις για τον Καμπανιακό με την καθοδήγηση του Νίκου Πετρίδη, γυμναστή της ομάδος της Χαλάστρας ενώ ο προπονητής Θούλης Γιαμουρίδης δεν σταματά να κρατά σημειώσεις τόσο για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές όσο και για τους παλιούς της ομάδος.

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκαν τα φιλικά του Καμπανιακού :

Σάββατο 08/08 εντός έδρας με τον Αχιλλέα Τριανδρίας

Τετάρτη 12/08 εκτός έδρας με τον Αιγινιακό

Παρασκευή 14/08  εντός έδρας με τον Παύλο Μελά

Τετάρτη  19/08  εντός έδρας με τον Πανσερραικό

Άλλα 3 φιλικά παιχνίδια  θα δώσει η ομάδα του Καμπανιακού σε ημερομηνίες που θα γίνουν γνωστές  σε λίγες ημέρες.

kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected