Κατηγορίες
Football League

Football League – Έγινε της…μεταγραφής σήμερα!

Εντυπωσιάζει η μεταγραφική κίνηση των τελευταίων ημερών στη Football League, με αποκορύφωμα το σημερινό (4/8) πρωί, όπου πέντε ομάδες προχώρησαν σε ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών

0c7b22e29b988d054af028be92ff8f9f_L

Η ΠΑΕ Oλυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιέγκο Λεόν.

Ο 31χρονος (16/1/1984) Ισπανός μέσος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Κέρκυρας, Μπουργκχάουζεν, Λας Πάλμας, Μπάρνσλει, Γκαρσχόπερς, Αρμίνια Μπίλφελντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντιέγκο Λεόν αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, επέλεξα τον Ολυμπιακό Βόλου, διότι μου άρεσε το πλάνο της ομάδας που μου παρουσιάστηκε. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα”.

e970cad2c255aa824b3021f99bc70a3d_1Μπορεί να έμεινε ελεύθερος από τον Φωστήρα, αλλά δεν φεύγει από την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Νίκολα Γκατσέσα που σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλιθέα. Ο Κροάτης επιθετικός το πρώτο μισό της σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στον Φωκικό έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ από τον Ιανουάριο και μετά ανήκε στο ρόστερ του «Φονέα» συμπληρώνοντας 10 εμφανίσεις και σκοράροντας 4 φορές. Πλέον, θα παρέχει τις υπηρεσίες του στην Καλλιθέα καθώς ο Νίκος Παντέλης εκτίμησε ιδιαίτερα τις δυνατότητες του 28χρονου επιθετικού η υπόθεση του οποίου αναμένεται σύντομα να κλείσει και τυπικά.

ntelekos

Τις μεταγραφικές κινήσεις της ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει η Παναχαϊκή. Το νέο απόκτημα της Πατρινής ομάδας είναι ο Βασίλης Ντελέκος από την Λαμία.

Ο 26χρονος μέσος προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την Λαμία με 23 συμμετοχές και 1 γκολ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Σπανού για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Οι μεταγραφές φυσικά δεν σταματάνε εδώ, καθώς η Παναχαϊκή κινείται δυνατά και για στόπερ αλλά περιμένει και τους δύο ξένους που αναμένεται να δώσουν εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας δυναμώνοντας και άλλο για το νέο πρωτάθλημα.

sportgame.gr

tsitasΟ Θωμάς Τσίτας είναι ο εκλεκτός της Αναγέννησης για τη θέση του φορ!

Ο 24χρονος σέντερ είναι ο Ελληνας παίκτης με τον οποίο συμφώνησε η “κιτρινόμαυρη” ομάδα και μάλιστα το απόγευμα έκανε και την πρώτη του προπόνηση στο “Γεώργιος Μπαζής”!

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ύψους 1.91, που αγωνίζεται καθαρόαμος σέντερ φορ και έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας ο Δήμος Τζέκος.

Έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Εθνική Ομάδα των Νέων, ενώ την προπερασμένη σεζόν είχε θητεία στη Νίκη Βόλου και παλαιότερα στην ΑΕΚ.

Ξεχώρισε ως ταλέντο με τη φανέλα Νέων του Ηρακλή όπου είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πέρσι αγωνιζόταν στην Καλλιθέα στον δεύτερο γύρο αφού το καλοκαίρι είχε μετεγγραφεί στον Πανηλειακό. Ο Θωμάς θα περάσει το πρωί της Τετάρτης από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Αναγέννηση.

mamut-saine_610_400

Μία ακόμα μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Α.Ο. Χανιά και η οποία δεν είναι άλλη από τον Μαμούτ Σαϊνέ.

Πρόκειται για τον 22χρονο (31/12/1993) εξτρέμ, με καταγωγή από την Γκάμπια και που αγωνιζόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Σαϊνέ τα έχει βρει με τον ΑΟΧ και φαίνεται να είναι τυπικό θέμα η μεταγραφή του. Ενας παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει στις πτέρυγες και θα είναι από τις πρώτες επιλογές του Θωμά Γράφα για τη σεζόν που θα ακολουθήσει.

Ο Σαϊνέ, ήρθε πέρσι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φωκικού με τον οποίο αγωνίστηκε σε 9 ματς πρωταθλήματος στη Φούτμπολ Λιγκ και σημείωσε 1 γκολ, ενώ είχε ακόμα και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο. Από τον Γενάρη συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επίσης στον 2ο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ όπου μέτρησε 18 συμμετοχές.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected