Super League 1 - Μεταγραφές

ΑΕΚ – “Φιάσκο” με Χαφέζ, τι γίνεται με Μπουανανότε

thumbnailΣτο… κενό έπεσαν οι διαπραγματεύσεις των «κιτρινόμαυρων» με τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ της Λιρς ο οποίος αναχωρεί από την Ελλάδα και επιστρέφει στη… βάση του – Αγορά ήθελε η ΑΕΚ, δανεισμό απαιτούσε η Λιρς!

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ από την αρχή βρίσκεται ξαφνικά από τα ξημερώματα της Τετάρτης η ΑΕΚ καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Καρίμ Χαφέζ οδήγησαν σε αδιέξοδο! Οι δυο πλευρές δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν και ο Αιγύπτιος μπακ φεύγει από την Ελλάδα για να επιστρέψει στη Λιρς.

περισσότερα για Χαφέζ στο onsports.gr

8a7b6829c840660384590a69821e42d2_LΗ υπόθεση Χαφέζ «ναυάγησε» οριστικά καθώς η Ένωση δεν τα βρήκε με τον Αιγύπτιο και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις, ενώ περιμένουν την ελευθέρας του Αργεντινού για να τον «κλείσουν»

Σε… φιάσκο εξελίχθηκε τελικά η υπόθεση της μεταγραφής του Καρίμ Χαφέζ στην ΑΕΚ καθώς μέχρι το βράδυ της Τρίτης ο παίκτης ετοιμαζόταν να φορέσει τα κιτρινόμαυρα αλλά λίγο μετά τα μεσάνυχτα το deal «ναυάγησε». Οι δυο πλευρές δεν συμφώνησαν ποτέ και ο Αιγύπτιος επιστρέφει στη… βάση του, με την Ένωση να εξετάζει πλέον άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Χαφέζ αναμενόταν να υπογράψει και να ανακοινωθεί την Τετάρτη, περιμένοντας τον πρόεδρο της Λιρς να έρθει στην Ελλάδα, αντίθετα θα αναχωρήσει ο ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα καθώς η μεταγραφή… ακυρώνεται.

περισσότερα για Μπουανανότε στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected