Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Relax – Να υπερασπίσει το σκορ του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε (21:30, Cafe Relax, Κεντρικής 141) να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και μέσα στο Μπριζ να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία του. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου φιλοξενείται από την Μπριζ (21:30) και σε ένα γήπεδο κατάμεστο από 27.000 θεατές καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League που σε πρώτη φάση εξασφαλίζει την παρουσία στους ομίλους του Europa League και ένα μεγάλο οικονομικό όφελος για τα ταμεία της ΠΑΕ.

Το “τριφύλλι” θέλει να πάει κόντρα και στην παράδοση με αντίπαλο την Μπριζ και γενικά τις βελγικές ομάδες σε νοκ άουτ ματς, καταφέρνοντας να περάσει στην επόμενη φάση, που θα το φέρει ακόμα πιο κοντά στους ομίλους της πρώτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πλάι του θα βρίσκονται και περίπου 1.000 οπαδοί του που θα δώσου τη δική τους μάχη από την εξέδρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected